Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Θα γίνει crossover το Ford Galaxy;

Ελλάδα 21:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θα γίνει crossover το Ford Galaxy;

ΝΕΑ

Θα γίνει crossover το Ford Galaxy;

ΝΕΑ

Αρκετά ερωτηματικά εγείρουν οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες που δείχνουν το Galaxy να πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης στην έδρα της Ford, στο Ντίρμπορν του Μίσιγκαν. Το μεγάλο πολυμορφικό – με το 7θέσιο εσωτερικό – βρίσκεται σε διαδικασία ανανέωσης, όμως το ενδιαφέρον μας δεν επικεντρώνεται στις σχεδιαστικές αλλαγές. Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, το αυτοκίνητο δοκιμών έχει αυξημένη απόσταση από το έδαφος, φουσκωμένους θόλους τροχών, διπλή απόληξη της εξάτμισης και διαφορετικές ζάντες αλουμινίου.

Advertisement
Advertisement

Όλα τα παραπάνω οδηγούν στο συμπέρασμα ότι στη Ford ετοιμάζουν έκδοση του Galaxy, πιο ισχυρή και με περισσότερες δυνατότητες κίνησης εκτός δρόμου από τη σημερινή. Σήμερα, το πολυμορφικό της Ford εξοπλίζεται από τον 1.6 EcoBoost με 160 PS και 2λιτρα σύνολα βενζίνης και πετρελαίου, 203 και 163 PS αντίστοιχα. Οι πληροφορίες από τις Ηνωμένες Πολιτείες αναφέρουν ότι γίνονται δοκιμές και με μεγαλύτερο κινητήρα V6, για την έκδοση επιδόσεων του Galaxy.

Το βαρύ καμουφλάζ του εμπρός μέρους, σημαίνει ότι θα επανασχεδιαστεί πλήρως. Λογικά το ανανεωμένο Galaxy θα φέρει τη νέα τραπεζοειδή μάσκα που είδαμε στο Fiesta, ενώ επεμβάσεις θα γίνουν επίσης στα φωτιστικά σώματα, τον προφυλακτήρα και το καπό. Στην ουρά οι αλλαγές θα είναι περιορισμένες και θα εντοπίζονται στο κάτω μέρος της πίσω πόρτας και τα κρύσταλλα των φώτων.

Το λανσάρισμα του νέου και… διαφορετικού Galaxy στην ευρωπαϊκή αγορά δεν αναμένεται πριν το 2014, καθώς προηγούνται μοντέλα όπως το νέο Mondeo.[nggallery id=1379]

Advertisement
Advertisement