Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Η Volvo φέρνει την Polestar στην Ελλάδα

Ελλάδα 9:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Volvo φέρνει την Polestar στην Ελλάδα

ΑΓΟΡΑ

Η Volvo φέρνει την Polestar στην Ελλάδα

ΑΓΟΡΑ

Τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν τους κινητήρες των αυτοκινήτων τους, δίνει η Volvo Car Hellas στους πελάτες της. Υπεύθυνη είναι η Polestar, ο οίκος βελτιώσεων που ιδρύθηκε το 1996 και συνεργάζεται αποκλειστικά με τη Volvo, προετοιμάζοντας τα αγωνιστικά αυτοκίνητα της σουηδικής εταιρείας. Τα πακέτα αναβάθμισης της Polestar αφορούν συγκεκριμένους κινητήρες και διατίθενται για όλα τα σημερινά μοντέλα της Volvo, αλλά και για ορισμένα παλαιότερης γενιάς, όπως τα προηγούμενα S60 και S80. Ο 2λιτρος κινητήρας των 203 PS (που συναντάμε στα τελευταίας γενιάς S60/V60, S80 και XC60) αναβαθμίζεται στα 240 PS (όση είναι η ισχύς της έκδοσης Τ5), ενώ ο 1.6 «ανεβαίνει» από τα 150 PS (έκδοση Τ3) στα 180 PS (αντίστοιχη με την ισχύ της έκδοσης Τ4).

Advertisement
Advertisement

Τα πακέτα αναβάθμισης της Polestar χαρίζουν στους κινητήρες Volvo αυξημένη ισχύ και ροπή. Το ποσοστό ποικίλει από μοντέλο σε μοντέλο, φτάνοντας σε κάποιες περιπτώσεις το +32%, όπως για παράδειγμα στο πετρελαιοκίνητο XC60 των 163 PS που αναβαθμίζεται σε 215 PS. Εξίσου σημαντικό είναι ότι δεν επηρεάζεται αρνητικά η μέση κατανάλωση ή οι εκπομπές ρύπων, ούτε η εργοστασιακή εγγύηση.[nggallery id=779]

Η χρέωση για κάθε πακέτο αναβάθμισης κινητήρων της Polestar είναι ενιαία, διαμορφώνεται στα 1.200 ευρώ συμπεριλαμβανομένης της εργασίας εγκατάστασης και του ΦΠΑ. Για την περίοδο λανσαρίσματος και μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2012, προσφέρεται έκπτωση γνωριμίας 10%, με την τιμή να διαμορφώνεται στα 1.080 ευρώ. Τα αυτοκίνητα με το πακέτο αναβάθμισης κινητήρα της Polestar θα ξεχωρίζουν εκτός από τις επιδόσεις τους και από το διακριτικό μπλε τετράγωνο σηματάκι της Polestar στο πίσω μέρος.

Όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να επιβεβαιώσουν τη διαθεσιμότητα πακέτου αναβάθμισης Polestar στην ιστοσελίδα της Volvo Car Hellas  www.volvocars.gr/polestar ή σε αυτήν της Polestar στο www.polestar.com. Μπορούν επίσης να απευθυνθούν στο επίσημο δίκτυο της Volvo ή απλά να καλέσουν στο 800 100 7505 (Volvo Line).

Advertisement
Advertisement

 

Θέλεις να αγοράσεις νέο αυτοκίνητο; Με τη Volkswagen Bank μπορείς!