Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Vath απογειώνει τη Mercedes E500

Ελλάδα 13:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Vath απογειώνει τη Mercedes E500

ΝΕΑ

Η Vath απογειώνει τη Mercedes E500

ΝΕΑ

O βελτιωτικός οίκος Vath μας έχει συνηθίσει στην μεταμόρφωση όμορφων αυτοκινήτων προς το ακόμα καλύτερο. Αυτή τη φορά, στο μικροσκόπιο μπήκε μία Mercedes-Benz E500 που το δικό της… «extreme makeover» αφορούσε στο πακέτο V50S. Πως μεταφράζεται αυτό; Ας ξεκινήσουμε από τα.. αθέατα χαρίσματα.

Advertisement
Advertisement

Με τη νέα χαρτογράφηση του κινητήρα, η ιπποδύναμη ανέβηκε από τα 407 PS στα 518 PS, με τη ροπή από τα 600 Nm να σκαρφαλώνει στα 810 Nm! Όπως είναι εύλογο, τα παραπάνω έχουν φέρει αναβάθμιση και στον τομέα των επιδόσεων αφού η τελική ταχύτητα ξεπερνά τα 300 χιλιόμετρα (ο ηλεκτρονικά ελεγχόμενος περιοριστής ταχύτητας αποτελεί παρελθόν) την ώρα ενώ η επιτάχυνση 0-100 ορίζεται μόλις στα 4,5 δευτερόλεπτα!

Επειδή όμως η E500 θα πρέπει και να… σταματάει, η Vath της φόρεσε νέο σύστημα πέδησης και νέα ανάρτηση. Μεγαλύτερων διαστάσεων ελαστικά, φορεμένα σε ζάντες 20 ιντσών, νέες εξατμίσεις, νέο σύστημα ψύξης του κινητήρα κ.α.

Εξωτερικά, υπάρχει έντονη παρουσία ανθρακονημάτων, εμπρός, πίσω αλλά και στον διαχύτη, νέα εμπρός γρίλια σε μαύρο χρώμα ενώ στο εσωτερικό, μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε δερμάτινο τιμόνι ή δερμάτινο τιμόνι με πινελιές από ανθρακόνημα ή ξύλο ενώ ελέω της νέας τάξης πραγμάτων σε ότι αφορά στη τελική ταχύτητα, τοποθετήθηκε και νέο κοντέρ.[nggallery id=668]

Advertisement
Advertisement