Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Ford στον τελικό!

Ελλάδα 1:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Ford στον τελικό!

ΝΕΑ

Η Ford στον τελικό!

ΝΕΑ

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά είκοσι χρόνια γιορτάζει φέτος η Ford Ευρώπης ως επίσημος χορηγός του UEFA Champions League. Ως γνωστόν, σήμερα στη Γερμανία διεξάγεται ο μεγάλος τελικός ανάμεσα στη Μπάγερν και τη Τσέλσι αλλά ανεξαρτήτως αποτελέσματος, την παράσταση στο Μόναχο θα κλέψει το νέο B-Max! Λίγο πριν λανσαριστεί στην αγορά, το συγκεκριμένο μοντέλο προωθήθηκε στο περιθώριο των προημιτελικών και των ημιτελικών ενώ στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης, μετέφερε στους δρόμους της πόλης που φιλοξενεί απόψε τη μεγάλη μάχη, το τρόπαιο του θεσμού!

Advertisement
Advertisement

Παράλληλα, οι φίλοι της αυτοκίνησης και της στρογγυλής θεάς (γιατί συνήθως αυτά τα δύο πάνε μαζί), είχαν την ευκαιρία να εκτιμήσουν την κορυφαία προσβασιμότητα του B-MAX με ένα διαγωνισμό πέναλτι στο UEFA Champions Festival στο Olympiapark του Μονάχου. Με τη βοήθεια της Τεχνολογίας Hawkeye αξιολογήθηκαν η ταχύτητα και ακρίβεια των σουτ τα οποία στόχευαν σε ένα αντίγραφο του λογοτύπου B-MAX, αναπαριστώντας το κορυφαίο άνοιγμα θυρών της τάξης του 1,5 μέτρου!

Πάνω από 200 οχήματα Ford, ανάμεσα στα οποία S-MAX, Galaxy και Transit, έχουν αναλάβει τη μεταφορά επισήμων και προσκεκλημένων οι οποίοι θα παρακολουθήσουν την τελική αναμέτρηση στη Fussball Arena του Μονάχου, την έδρα των Βαυαρών.

 

Advertisement
Advertisement

Αξίζει α σημειωθεί πως η Ford είναι ο μακροβιότερος επίσημος χορηγός του UEFA Champions League, υποστηρικτής του θεσμού από την πρώτη του σεζόν, στο μακρινό πια 1992-1993!