Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η υπόσχεση της Skoda για το 2013

Ελλάδα 4:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η υπόσχεση της Skoda για το 2013

ΝΕΑ

Η υπόσχεση της Skoda για το 2013

ΝΕΑ

Ο προγραμματισμός της παρουσίασης νέων μοντέλων από τη Skoda για το 2013 ανακοινώθηκε με έναν πρωτότυπο τρόπο. Τα νέα μας ήρθαν από τη Skoda Γαλλίας και τη σελίδα της στο facebook. Εκεί αναρτήθηκε η πρωτοχρονιάτικη κάρτα, στην οποία υπάρχει το ακόλουθο μήνυμα: 2+0+1+3= 6 νέα μοντέλα.

Advertisement
Advertisement

Τα δύο πρώτα έχουν αποκαλυφθεί και είναι το μικρομεσαίο sedan Rapid και η τρίτη γενιά της Octavia. Ακολουθεί η Octavia combi, η οποία θα παρουσιαστεί τον Μάρτιο στη Γενεύη και οι πωλήσεις της θα αρχίσουν το καλοκαίρι. Για τα υπόλοιπα τρία μοντέλα δεν υπάρχει κάποια αναφορά στην κάρτα της Skoda, όμως κανείς δεν μπορεί να μας… απαγορεύσει τις υποθέσεις.

Με βάση τις πληροφορίες που έχουμε συλλέξει, ένα από αυτά θα είναι η Octavia RS. Αναμένεται να παρουσιαστεί στο κοινό τον Ιούλιο στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Γκούντγουντ και να κυκλοφορήσει λίγους μήνες αργότερα. Για τα άλλα δύο υπάρχουν τρεις επικρατέστερες θεωρίες: το ανανεωμένο Superb και τα νέα Yeti και Roomster. Υπομονή λοιπόν μέχρι το Σεπτέμβριο και την έκθεση της Φρανκφούρτης, όταν και θα μάθουμε οριστικά τι ετοιμάζει η Skoda για το 2013.[nggallery id=1383]