Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η νέα Ferrari μπήκε κιόλας στο μουσείο!

Ελλάδα 0:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η νέα Ferrari μπήκε κιόλας στο μουσείο!

ΝΕΑ

Η νέα Ferrari μπήκε κιόλας στο μουσείο!

ΝΕΑ

Ούτε μία δεν έχει παραδοθεί στον ιδιοκτήτη της και όμως εκτίθεται ήδη σε μουσείο. Η LaFerrari εκτός από τη Γενεύη βρίσκεται και στο μουσείο της εταιρείας στο Μαρανέλο. Αποτελεί μέρος της έκθεσης με τίτλο «Ferrari Supercar. Τεχνολογία. Σχεδίαση. Μύθος» και αναμένεται να κλέψει την παράσταση από τα υπόλοιπα υπερ-αυτοκίνητα της ιταλικής φίρμας.

Advertisement
Advertisement

Τα εγκαίνια της έκθεσης έκανε ο Πρόεδρος της Ferrari, Λούκα ντι Μοντετζέμολο. Παρουσιάζονται τα μοντέλα περιορισμένης παραγωγής της εταιρείας, αρχής γενομένης από το 1962 και την 250 GTO, η σημερινή τιμή της οποίας υπολογίζεται στα 20 εκατ. δολάρια! Οι επισκέπτες μπορούν να θαυμάσουν – μεταξύ άλλων – τη GTO του 1984, την F40, την F50, την Enzo. Δίπλα τους βρίσκονται μονοθέσια της Formula 1 αλλά και αυτοκίνητα με προσανατολισμό τη χρήση σε πίστα, όπως η GTO Evoluzione, η F40 Competizione, η 599XX και η FXX.

Η έκθεση θα λειτουργεί μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου 2013 και το ωράριο λειτουργίας είναι από τις 9.30 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα (από τον Μάιο και μετά μέχρι τις 7 μμ). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξασφαλίσουν εισιτήρια και ηλεκτρονικά στο www.museoferrari.com.[nggallery id=2078]