Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ηλεκτρικός κοτσαδόρος στο Focus

Ελλάδα 8:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ηλεκτρικός κοτσαδόρος στο Focus

ΝΕΑ

Ηλεκτρικός κοτσαδόρος στο Focus

ΝΕΑ

Μέσα στους επτά πρώτους μήνες που ο ηλεκτρικός αναδιπλούμενος κοτσαδόρος περιλαμβάνεται στον προαιρετικό εξοπλισμό του Focus, έχει ξεπεράσει σε πωλήσεις τους συμβατικούς, μόνιμους ή αφαιρούμενους. Έτσι η Ford σχεδιάζει να το διαθέσει και σε άλλα μοντέλα της γκάμας της, συμπεριλαμβανομένων των Mondeo, S-MAX και Galaxy.

Advertisement
Advertisement

Ο χειρισμός του γίνεται μέσω διακόπτη στο χώρο των αποσκευών. Το σημαντικό είναι ότι δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί κατά λάθος, καθώς θα πρέπει αφενός ο κινητήρας να μην είναι σε λειτουργία και αφετέρου το πορτμπαγκάζ να είναι ανοικτό. Επιπλέον, κλειδώνει χειροκίνητα στο τελικό σημείο. Όταν δεν χρησιμοποιείται, αναδιπλώνεται ηλεκτρικά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα πίσω από τον προφυλακτήρα.

Σε όσους επιλέγουν τον ηλεκτρικό κοτσαδόρο με το νέο Focus (διατίθεται με όλα τα αμαξώματα του μικρομεσαίου οικογενειακού της Ford) θα προσφέρεται χωρίς επιπλέον χρέωση τόσο το Hill Start Assist, όσο και το Trailer Sway Control. Όταν διαπιστωθεί αλλαγή στην τροχιά του ρυμουλκούμενου, το σύστημα συνεργάζεται με το ESP και μειώνει την ισχύ του κινητήρα, ενώ ταυτόχρονα φρενάρει τους τροχούς.[nggallery id=316]