Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ετοιμάζει επετειακή 911 η Porsche

Ελλάδα 10:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ετοιμάζει επετειακή 911 η Porsche

ΝΕΑ

Ετοιμάζει επετειακή 911 η Porsche

ΝΕΑ

Μία ξεχωριστή έκδοση της 911 βρίσκεται σε διαδικασία εξέλιξης από την Porsche, όπως επιβεβαίωσε υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας. Αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το επόμενο φθινόπωρο στη Φρανκφούρτη, επ’ ευκαιρία της συμπλήρωσης 50 ετών από την παρουσίαση της πρώτης 911 στην έκθεση της γερμανικής πόλης, το Σεπτέμβριο του 1963. Αρχικά είχε επιλεγεί ο αριθμός 901 για την πρώτη γενιά, όμως η αντίθεση της Peugeot οδήγησε στο 911, που έγινε βέβαια θρυλικό.

Advertisement
Advertisement

Μιλώντας σε δημοσιογράφους κατά την παρουσίαση της νέας 911 Carrera 4 Cabrio, ο Άουγκουστ Αχλάιτνερ παραδέχτηκε ότι στη Στουτγάρδη κάτι… ετοιμάζουν. «Ασφαλώς και δεν έχουμε ξεχάσει τα 50α γενέθλια της 911. Θα παρουσιάσουμε κάτι ξεχωριστό. Θα πρέπει να περιμένετε για να δείτε τι είναι», δήλωσε ο διευθυντής της γραμμής παραγωγής της 911.

Παράλληλα, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο διεύρυνσης της γκάμας του μοντέλου της Porsche και με άλλες εκδόσεις στο άμεσο μέλλον. Στην αναμονή βρίσκονται εξάλλου οι νέες GT3, Turbo, GT2 αλλά και η Targa.[nggallery id=941]