Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ερχεται το Toyota Supra!

Ελλάδα 19:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ερχεται το Toyota Supra!

ΝΕΑ

Ερχεται το Toyota Supra!

ΝΕΑ

Το ότι η Toyota θα έχει σύντομα στην γκάμα της ένα σπορ, διθέσιο, πισωκίνητο αυτοκίνητο όπως το FT86 που κατασκευάζει μαζί με την Subaru, είναι γνωστό. Μάλιστα το NewsAuto.gr θα το οδηγήσει σε λίγες ημέρες στη Βαρκελώνη. Ομως η αναβίωση του θρυλικού Supra παραμένει στο μυαλό των Ιαπώνων! Θυμίσουμε οτι ο ίδιος ο Akio Toyoda, επικεφαλής της Toyota Motor Co., δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου πως θα ήθελε να δει να αναβιώνει η Supra.

Advertisement
Advertisement

Το σχέδιο που σας αποκαλύπτουμε σήμερα είναι ένα από αυτά που έχουν προκριθεί και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, το επικρατέστερο. To νέο Supra έρχεται λοιπόν και σύμφωνα με τις πληροφορίες θα βασιστεί στο Lexus LFA με τη διαφορά ότι θα διαθέτει μία πιο ισχυρή έκδοση του υβριδικού συστήματος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες λοιπόν, το σύστημα αυτό αναμένεται να διαθέτει έναν V6 3,5lt κινητήρα και έναν ισχυρό ηλεκτροκινητήρα, η συνολική απόδοση του οποίοι θα ξεπερνάει τους 400 PS! Υπενθυμίζεται πως η 4η γενιά Supra είχε διακοπεί πριν από περίπου οκτώ χρόνια και η εμφάνισή της νέας γενιάς θα ενισχύσει το προφίλ της Toyota, σε συνδυασμό με το επερχόμενο σπορ μοντέλο που ετοιμάζεται με την Subaru.

Σύντομα θα έχουμε νεότερες πληροφορίες…

Advertisement
Advertisement