Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ερχεται το… A1 της BMW!

Ελλάδα 10:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ερχεται το… A1 της BMW!

ΝΕΑ

Ερχεται το… A1 της BMW!

ΝΕΑ

Από την στιγμή που η Audi έριξε στην αγορά το Α1, είναι επόμενο η BMW να μη κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια. Οι Γερμανοί μελετάνε σοβαρά να κατασκευάσουν ένα μικρότερο της Σειράς 1 μοντέλο το οποίο θα είναι προσθιοκίνητο.

Advertisement
Advertisement

Αυτό Θα βασίζεται στην πλατφόρμα των Mini και θα έχει ως κύριο χαρακτηριστικό τις κόμπακτ διαστάσεις, τους μεγαλύτερους χώρους (και για αυτό θα μπορούσε να ονομαστεί σειρά 1 GT). Μία πρώτη “γεύση” απο το σχεδιασμό του αυτοκινήτου παίρνουμε και απο το Βρετανικό αυτοκινητικό site AUTO EXPRESS και τις επεξεργασμένες απο υπολογιστή φωτογραφίες που δημοσίευσε.

Όσον αφορά την γκάμα των κινητήρων θα δούμε νέας γενιάς βενζινοκινητήρες όπως το νέο τρικύλινδρο 1.5 TwinPower Turbo, αλλά και τον diesel των 1,6lt. Ολες οι εκδόσεις -εκτός των γρήγορων Μ- αναμένεται να εκπέμπουν κάτω απο τα 100 g/km CO2. Επίσης, να προσθέσουμε πως είναι πολύ πιθανό να δούμε ένα μικρό SUV που θα βασίζεται στα μηχανικά μέρη του Countryman.

Για περισσότερα μείνετε συντονισμένοι στον No1 αυτοκινητικό site της Ελλάδας, που ξεσκεπάζει πρώτο τα επόμενα σχέδια των αυτοκινητοβιομηχανιών, το NewsAuto.gr…

Advertisement
Advertisement