Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επίσημο: Το GT86 με ανοιγόμενη οροφή

Ελλάδα 4:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Επίσημο: Το GT86 με ανοιγόμενη οροφή

ΝΕΑ

Επίσημο: Το GT86 με ανοιγόμενη οροφή

ΝΕΑ

Σας το είχαμε πει από τις 23 Νοεμβρίου: Η Toyota ετοιμάζει roadster έκδοση του GT86. Οι Ιάπωνες επιβεβαίωσαν τις πληροφορίες μας και ανακοίνωσαν ότι στη Γενεύη θα παρουσιάσουν σε μορφή πρωτότυπου μοντέλου την ανοικτή εκδοχή του απολαυστικού πισωκίνητου αυτοκινήτου. Έδωσαν μάλιστα στη δημοσιότητα ένα σκίτσο από το FT-86 Open concept, όπως ονομάζεται η νέα δημιουργία των σχεδιαστών της Toyota. Το NewsAuto.gr δείχνει και πάλι ψηφιακά επεξεργασμένες φωτογραφίες για το πώς θα μοιάζει το μοντέλο παραγωγής.

Advertisement
Advertisement

Το GT86 roadster θα εξοπλίζεται από το 2λιτρο boxer κινητήρα των 200 PS και αναμένεται να έχει υφασμάτινη οροφή, για περιορισμό του κόστους αλλά και του βάρους. Και αυτό διότι οι επιδόσεις δεν θα πρέπει να επιβαρυνθούν σημαντικά σε σχέση με αυτές του coupe αμαξώματος. Μέσα στην επόμενη διετία περιμένουμε και την πιο δυνατή έκδοση του GT86, με ισχύ κοντά στα 300 PS. Θα διαθέτει υβριδική τεχνολογία και θα κάνει χρήση του συστήματος KERS, προκειμένου να μην εκτοξευτούν η κατανάλωση και οι εκπομπές ρύπων.

Δίπλα στα νέα RAV4 και Auris Touring Sports, η Toyota θα παρουσιάσει στην ελβετική πόλη το πρωτότυπο i-ROAD. Πρόκειται για ένα διθέσιο ηλεκτρικό όχημα για μετακινήσεις μέσα σε αστικό περιβάλλον.[nggallery id=1687]