Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επέκταση του δικτύου πωλήσεων της Nissan

Ελλάδα 1:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επέκταση του δικτύου πωλήσεων της Nissan

ΝΕΑ

Επέκταση του δικτύου πωλήσεων της Nissan

ΝΕΑ

Το παράδειγμα του Τόκιο, όπου η περσινή αναδιάρθρωση και αύξηση του αριθμού των αντιπροσωπειών οδήγησε σε αντίστοιχη αύξηση του μεριδίου, θα ακολουθήσει παγκοσμίως η Nissan. Τα σχέδια ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ιαπωνικής εταιρείας, Carlos Ghosn, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο Τόκιο.

Advertisement
Advertisement

«Η ανάπτυξη του δικτύου αφορά κυρίως τις αναπτυσσόμενες αγορές. Έχουμε προγραμματίσει να εγκαινιάσουμε φέτος περισσότερα από 700 νέα σημεία πώλησης», δήλωσε το αφεντικό της Nissan. «Θα δώσουμε μεγάλη σημασία σε πολλούς παράγοντες και όχι μόνο στα γεωγραφικά κριτήρια», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Είναι σημαντικό να προσλάβουμε τα σωστά άτομα και να τα εκπαιδεύσουμε κατάλληλα, αφού η πρώτη εντύπωση είναι κρίσιμη προκειμένου ο πελάτης να παραμείνει πιστός στη μάρκα μας».

Ο διευθύνων σύμβουλος της Nissan συναντήθηκε με στελέχη κορυφαίων σημείων πώλησης αυτοκινήτων Nissan στο Τόκιο, ενώ παρέδωσε και σε επιλεγμένους πελάτες τα κλειδιά των νέων τους αυτοκινήτων.

Μέσα στα επόμενα χρόνια η Nissan θα ενισχύσει σημαντικά τη γκάμα της, τόσο με την επιστροφή της στην κατηγορία των μικρομεσαίων οικογενειακών μοντέλων όσο και με το λανσάρισμα του νέου Qashqai.

Advertisement
Advertisement