Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δυναμική παρουσία Toyota στο Γκούντγουντ

Ελλάδα 3:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δυναμική παρουσία Toyota στο Γκούντγουντ

ΝΕΑ

Δυναμική παρουσία Toyota στο Γκούντγουντ

ΝΕΑ

Το φεστιβάλ ταχύτητας του Γκούντγουντ πλησιάζει και όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες σκοπεύουν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό σε αυτό! Όλα τα βλέμματα θα είναι το προσεχές Σαββατοκύριακο στραμμένα στην Αγγλία για αυτή τη γιορτή της αυτοκίνησης και σίγουρα η Toyota θα είναι μία από τις εταιρείες που επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις! Το όχημα που θα δεσπόζει είναι φυσικά το TS030 Hybrid, το πρωτότυπο με το οποίο επέστρεψε φέτος στον θρυλικό 24ωρο αγώνα Λε Μανς η Toyota. Δίπλα του, άλλα δύο αγωνιστικά θηρία, προετοιμασμένα από τη GAZOO Racing, τα Lexus LFA και Toyota 86 που κέρδισαν στις κατηγορίες τους σε έναν άλλο 24ωρο αγώνα, αυτόν του Νίρμπουργκρινγκ.

Advertisement
Advertisement

Ταυτόχρονα, το Γκούντγουντ σηματοδοτεί και το λανσάρισμα του GT86 στη Γηραιά Αλβιόνα. Έχει λοιπόν και σαφή εμπορική σημασία η παρουσία της εκεί. Θα υπάρχει μάλιστα και μία ειδική του έκδοση, επίσης προετοιμασμένη από τη Gazoo Racing, που τιτλοφορείται Sports FR Concept και φτάνει τα 315 άλογα.

Παράλληλα, δεδομένης της αγάπης των Βρετανών για τα ράλι, η Toyota θα φέρει όλη της την αγωνιστική ιστορία: όλα τα Celica που συμμετείχαν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, Corolla WRC αλλά και το Hulix V8 που φέτος συμμετείχε στο Ράλι Ντακάρ.