Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Δοκιμές για τη Mercedes GLA

Ελλάδα 7:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Δοκιμές για τη Mercedes GLA

ΝΕΑ

Δοκιμές για τη Mercedes GLA

ΝΕΑ

Στα τέλη του 2013 αναμένεται να παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο κοινό η έκδοση παραγωγής του πολυτελούς compact SUV της Mercedes, που θα αντιπαρατεθεί με το Audi Q3 και τη BMW X1. Η GLA – σε αυτό το όνομα συγκλίνουν όλες οι πληροφορίες – εντοπίστηκε να πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης με βαρύ καμουφλάζ. Ίσως τον ερχόμενο Μάρτιο στη Γενεύη δούμε τον προπομπό της υπό τη μορφή ενός concept car.

Advertisement
Advertisement

Ο Γερμανός κατασκευαστής έχει ανακοινώσει ότι η γραμμή παραγωγής του συγκεκριμένου SUV θα βρίσκεται στο Ράστατ, στη νοτιοδυτική Γερμανία. Θα μοιράζεται την ίδια πλατφόρμα με τη νέα A-Class, τη B-Class και τη CLA, το αναμενόμενο compact 4θυρο coupe. Η έναρξη πωλήσεων της GLA στην Ευρώπη έχει προγραμματιστεί για τους πρώτους μήνες του 2014.

Προκειμένου να γοητεύσει το νεανικό κοινό θα έχει δυναμική και σύγχρονη εμφάνιση, οικονομικούς 4κύλινδρους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, αλλά και εκδόσεις τόσο με κίνηση εμπρός όσο και 4×4. Οι λάτρεις των επιδόσεων θα μπορούν να περιμένουν μέχρι τα τέλη του 2014 για την έκδοση AMG, με ισχύ άνω των 330 PS.[nggallery id=707]

Θέλεις να αγοράσεις νέο αυτοκίνητο; Με τη Volkswagen Bank μπορείς!

Advertisement
Advertisement