Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Βόλτα στο Μόναχο με προπολεμική BMW

Ελλάδα 7:19
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Βόλτα στο Μόναχο με προπολεμική BMW

ΝΕΑ

Βόλτα στο Μόναχο με προπολεμική BMW

ΝΕΑ

Καταβάλλοντας το ποσό των 120 ευρώ, ο επισκέπτης του Μονάχου θα μπορεί να κάνει τρίωρη περιήγηση στην πόλη με τον πλέον στιλάτο τρόπο. Συγκεκριμένα με ένα από τα κλασσικά μοντέλα της BMW που εκτίθενται στο μουσείο της εταιρείας στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας.

Advertisement
Advertisement

Οι περιηγήσεις θα αρχίσουν την Κυριακή 22 Απριλίου και θα διαρκέσουν έως τον Οκτώβριο. Θα γίνονται επιλεγμένες ημέρες, στις 11 το πρωί και στις 3 το απόγευμα. Σημείο εκκίνησης θα είναι το Μουσείο της BMW και τα κλασσικά γερμανικά μοντέλα (με σοφέρ πίσω από το τιμόνι) θα επισκέπτονται καταρχάς το εργοστάσιο όπου κατασκευάζεται η νέα 3αρα. Στη συνέχεια θα περνούν από τη συλλογή ιστορικών μοντέλων του Ομίλου BMW και μετά από ένα σύντομο σνακ, θα επισκέπτονται ιστορικά σημεία του Μονάχου αλλά και μία έκθεση με τα τωρινά αυτοκίνητα της εταιρείας. Μετά από σχεδόν τρεις ώρες, θα καταλήγουν και πάλι στο Μουσείο της BMW.

Στο τέλος της περιήγησης, θα δίνεται σε κάθε έναν πιστοποιητικό συμμετοχής, ένα κουτί με δώρα αλλά και εισιτήριο για το Μουσείο της ΒΜW. Ανάλογα με τη διαθεσιμότητα αλλά και τις καιρικές συνθήκες, οι περιηγήσεις στο Μόναχο θα γίνονται με μοντέλα της δεκαετίας του ’30, όπως η 326 Convertible και η 335 Convertible, και του ’50, με αυτοκίνητα όπως η 502. Όσοι ενδιαφέρονται θα μπορούν να κάνουν κρατήσεις στο τηλεφωνικό κέντρο του Μουσείου (+49 (0)89-125-016001).