Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αυτό είναι το Nissan Friend-ME

Ελλάδα 11:26
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αυτό είναι το Nissan Friend-ME

ΝΕΑ

Αυτό είναι το Nissan Friend-ME

ΝΕΑ

Σύντομα η Nissan θα έχει το δικό της μικρομεσαίο σπορ hatchback αυτοκίνητο το οποίο αναμένεται εμπορικά να αντιμετωπίσει αυτοκίνητα σαν το Honda Civic, την Alfa Giulietta, το Opel Astra κλπ. Αυτό δείχνει και το πρωτότυπο φουτουριστικό μοντέλο που θα δείξει η αυτοκινητοβιομηχανία στην έκθεση της Σαγκάης. Το Friend-ME όπως θα λέγεται θα διαθέτει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα συστήματα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Σε ιστοσελίδα στην Κίνα εμφανίστηκαν δύο φωτογραφίες του, προφανώς από κάποια αφίσα στον εκθεσιακό χώρο.

Advertisement
Advertisement

Γίνονται αντιληπτές οι compact διαστάσεις του αμαξώματος, το επιθετικό «ρύγχος», τα στενά πλαϊνά παράθυρα, οι έντονες ακμές και οι αντίθετα ανοιγόμενες πίσω πόρτες. Στο εσωτερικό υπάρχουν τέσσερα ανεξάρτητα sport καθίσματα, με την κεντρική κονσόλα να συνεχίζει μέχρι πίσω. Έτσι, όλοι οι επιβάτες έχουν τη δυνατότητα να συνδέονται με τα συστήματα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας του συγκεκριμένου Nissan.

Το Friend-ME αποτελεί δημιουργία Κινέζων σχεδιαστών, δεν θα αποκλείαμε όμως η εμφάνισή του να επηρεάσει κάποιο μελλοντικό παγκόσμιο μοντέλο της Nissan. Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές στις 20 Απριλίου, όταν θα ανοίξει τις πύλες της για τους δημοσιογράφους η έκθεση της Σαγκάης.[nggallery id=2420]