Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκάλυψη: Αυτή είναι η BMW 3 GT

Ελλάδα 7:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη: Αυτή είναι η BMW 3 GT

ΝΕΑ

Αποκάλυψη: Αυτή είναι η BMW 3 GT

ΝΕΑ

Ένα ακόμη νέο μοντέλο στη γκάμα της BMW είναι γεγονός. Η Σειρά 3 GT είναι έτοιμη, καθώς «συνελήφθη» κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για το video προώθησής της. Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν αρχικά στο Bimmerpost, μία ιστοσελίδα αφιερωμένη αποκλειστικά στη βαυαρική εταιρεία και στη συνέχεια κατέκλυσαν το διαδίκτυο.

Advertisement
Advertisement

Στις φωτογραφίες που αναδημοσιεύουμε απεικονίζονται δύο διαφορετικές εκδόσεις της 3 GT. Το ασημί αυτοκίνητο δείχνει πιο sport και φέρει πακέτο της M. Ξεχωρίζει από τους προφυλακτήρες, τις εισαγωγές αέρα, τις ζάντες αλουμινίου και τον πίσω διαχύτη με τις απολήξεις της εξάτμισης. Αλλαγές θα υπάρχουν βέβαια και στο εσωτερικό, δεν υπάρχουν όμως ακόμη φωτογραφίες από την καμπίνα των επιβατών.

Το εμπρός μέρος του μοντέλου έχει κοινά στοιχεία με την 3άρα sedan, ενώ στην «ουρά» είναι εμφανείς οι ομοιότητες με την μεγαλύτερη 5 GT. Η γκάμα των κινητήρων της Σειράς 3 GT θα είναι κοινή με αυτή της sedan έκδοσης. Όσο για την πρεμιέρα του νέου δημιουργήματος της BMW, λογικά δεν απέχει παρά λίγους μήνες. Θα γίνει είτε τον Ιανουάριο στο Ντιτρόιτ είτε τον Μάρτιο στη Γενεύη.[nggallery id=1152]