Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αρχίζει η διάθεση της Cadillac ATS

Ελλάδα 8:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αρχίζει η διάθεση της Cadillac ATS

ΝΕΑ

Αρχίζει η διάθεση της Cadillac ATS

ΝΕΑ

Παρουσία στην κατηγορία των μεσαίων πολυτελών sedan έχει πλέον στην ευρωπαϊκή αγορά η Cadillac, καθώς τον Οκτώβριο αρχίζουν οι πωλήσεις της ATS. Το μοντέλο εξοπλίζεται με το 2λιτρο turbo βενζινοκινητήρα – ισχύος 276 PS και 36 kgm ροπής – ο οποίος χαρίζει στο sedan των 4,64 m επιτάχυνση 0-100 km/h σε 5,9 sec. Η μέση κατανάλωση είναι 8,2 lt/100 km με το αυτόματο κιβώτιο και 8,6 lt. με το 6τάχυτο μηχανικό.

Advertisement
Advertisement

Το βάρος της ATS είναι 1.540 kg, με την Cadillac να έχει πλησιάσει την ιδανική κατανομή του στους δύο άξονες: 50,1/49,9 για τα αυτοκίνητα με μηχανικό κιβώτιο και 51/49 για αυτά με αυτόματο. Οι αναρτήσεις αποτελούνται από γόνατα MacPherson εμπρός και ανεξάρτητη πέντε συνδέσμων στον πίσω άξονα. Στο στάνταρ εξοπλισμό περιλαμβάνονται φρένα της Brembo στους μπροστινούς τροχούς και διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης στον πίσω άξονα σε συνδυασμό με το χειροκίνητο σύστημα μετάδοσης.

Η ATS εξοπλίζεται με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα συστήματα ασφαλείας, όπως ραντάρ και κάμερες για την αποφυγή σύγκρουσης. Το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας περιλαμβάνει οθόνη αφής 8 ιντσών, σύνδεση Bluetooth, θύρες για USB και κάρτες SD, ενώ υπάρχει φυσικά και η δυνατότητα αναπαραγωγής αρχείων MP3. Ο βασικός εξοπλισμός άνεσης όλων των εκδόσεων περιλαμβάνει ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα εμπρός καθίσματα, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, εκκίνηση του κινητήρα με start button και ηλεκτρικό χειρόφρενο.

Οι τιμές στη Γερμανία αρχίζουν από τα 37.500 ευρώ για την πισωκίνητη ATS Elegance με το χειροκίνητο κιβώτιο και φθάνουν έως τα 50.970 ευρώ για την τετρακίνητη ATS Premium. Τα επίπεδα εξοπλισμού είναι τέσσερα: Elegance, Luxury, Performance και Premium.[nggallery id=811]

Advertisement
Advertisement

 

Θέλεις να αγοράσεις νέο αυτοκίνητο; Με τη Volkswagen Bank μπορείς!