Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Από 7.700€ στη Γαλλία το νέο Logan

Ελλάδα 14:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Από 7.700€ στη Γαλλία το νέο Logan

ΑΓΟΡΑ

Από 7.700€ στη Γαλλία το νέο Logan

ΑΓΟΡΑ

Στις 20 Νοεμβρίου ξεκινάνε στη Γαλλία οι παραγγελίες του νέου Dacia Logan και αν κρίνουμε από τη τιμή της βασικής έκδοσης, μάλλον θα έχει επιτυχία! Πως ότι αφού το ανανεωμένο Logan ξεκινά από τα μόλις 7.700€! Θα διατίθεται σε τρία επίπεδα εξοπλισμού (Logan, Ambiance, Laureate) και θα συνοδεύεται από τριετή εγγύηση (ή για 100.000 χιλιόμετρα).

Advertisement
Advertisement

Η βασική έκδοση περιλαμβάνει ηλεκτρονική υποβοήθηση στο τιμόνι, ESC και πρόσθιους/πλευρικούς αερόσακους κεφαλιού και θώρακος. Στο επόμενο επίπεδο εξοπλισμού υπάρχουν ηλεκτρικά εμπρός παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα και αναδιπλούμενα πίσω καθίσματα, σε συνδυασμό με το Dacia Plug&Radio που περιλαμβάνει χειριστήρια στο τιμόνι, ραδιο-CD, θύρα USB, δυνατότητα αναπαραγωγής mp3 καθώς και τεχνολογία Bluetooth.

Στη κορυφαία έκδοση, θα μπορεί κανείς να βρει κλιματισμό, υπολογιστή ταξιδίου και ρυθμιζόμενα καθ’ ύψος καθίσματα και τιμόνι. Για πρώτη φορά στον προαιρετικό εξοπλισμό του Logan περιλαμβάνεται σύστημα πλοήγησης, cruise control και αισθητήρες παρκαρίσματος.

Το νέο Logan θα διατίθεται με τέσσερις κινητήρες. Σε ότι αφορά στη βενζίνη οι διαθέσιμες επιλογές είναι ο 1.2 16V 75 ίππων καθώς και ο ολοκαίνουριος TCe απόδοσης 90 ίππων που προσφέρει χαμηλή κατανάλωση και εκπομπές ρύπων. Δυο είναι και οι diesel επιλογές, με τους dCi κινητήρες απόδοσης 75 και 90 αλόγων.[nggallery id=997]

Advertisement
Advertisement