Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Αποκλειστική έκθεση της ΜΙΝΙ

Ελλάδα 11:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκλειστική έκθεση της ΜΙΝΙ

ΑΓΟΡΑ

Αποκλειστική έκθεση της ΜΙΝΙ

ΑΓΟΡΑ

Στην Αγία Παρασκευή, επί της Λεωφόρου Μεσογείων 438, φιλοξενείται η έκθεση της MINI Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε. Πρόκειται για το μοναδικό χώρο στην Ελλάδα που είναι αφιερωμένος αποκλειστικά στα μοντέλα της βρετανικής μάρκας. Στο χώρο των 240 τ.μ παρουσιάζονται όλα τα μοντέλα της γκάμας, από το τρίθυρο ΜΙΝΙ μέχρι το «φρέσκο» Paceman. Σε ειδικά διαμορφωμένο κομμάτι της έκθεσης βρίσκονται οι εκδόσεις επιδόσεων, John Cooper Works.

Advertisement
Advertisement

Τα εγκαίνια έγιναν στα μέσα Απριλίου, με τίτλο «MINI Νot Normal Opening». Τα βλέμματα συγκέντρωσε το ΜΙΝΙ Deree Art car, το οποίο ζωγραφίστηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, με το σχέδιο που επέλεξαν οι fans της σελίδας MINI Σφακιανάκης στο Facebook. Δέκα τυχεροί αναδειχθήκαν μέσα από κλήρωση εξασφαλίζοντας το προνόμιο να λάβουν μέρος σε test drive event με τα MINI John Cooper Works στο Ελληνικό.

Η Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε.  παραμένει εξουσιοδοτημένος επισκευαστής ΜΙΝΙ, με τρία σημεία εξυπηρέτησης ΜΙΝΙ Service και ανταλλακτικών στα βόρεια προάστια  (Ευρώπης 20, Έξοδος 11 Αττικής Οδού, Μαρούσι , τηλ. 210 6300710) και στα ανατολικά προάστια (Λ. Λαυρίου 81, Γλυκά Νερά, τηλ. 210 6614108).[nggallery id=2473]