Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκάλυψη: Το νέο Golf R

Ελλάδα 18:28
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη: Το νέο Golf R

ΝΕΑ

Αποκάλυψη: Το νέο Golf R

ΝΕΑ

Φέροντας ελάχιστο καμουφλάζ, το αυτοκίνητο δοκιμών του νέου Golf R «συνελήφθη» από το φωτογραφικό φακό στους δρόμους γύρω από την πίστα του Νίρμπουργκρινγκ. Η κορυφαία σε ισχύ και επιδόσεις έκδοση του μικρομεσαίου μοντέλου της Volkswagen θα εξοπλιστεί από τον εξελιγμένο 2.0 Τ, με απόδοση γύρω στα 280 PS. Το λανσάρισμά του στην ευρωπαϊκή αγορά αναμένεται μέσα στο 2014, νωρίτερα όμως – ίσως ακόμη και στο Παρίσι – θα δούμε το GTI.

Advertisement
Advertisement

Κοιτάζοντας προσεκτικά τις φωτογραφίες διαπιστώνουμε ότι οι εξωτερικοί καθρέπτες είναι πρόχειρα τοποθετημένοι και προέρχονται από το προηγούμενο Golf. Φυσιολογικά λοιπόν δεν θα περάσουν στο αυτοκίνητο παραγωγής, όπως και δύο προφυλακτήρες. Η τετραπλή απόληξη της εξάτμισης είναι νέα, σε σχέση με τη διπλή εξάτμιση του απερχόμενου Golf R.

Χάρη στη νέα πλατφόρμα MQB και τη χρήση ελαφρύτερων υλικών, το νέο Golf R θα είναι πιο γρήγορο από το μοντέλο που αντικαθιστά, αλλά ταυτόχρονα και πιο οικονομικό στην κατανάλωση. Θα κυκλοφορήσει σε 3θυρο και 5θυρο αμάξωμα, με την κίνηση να περνά σε όλους τους τροχούς μέσω 6τάχυτου μηχανικού ή του DSG διπλού συμπλέκτη.[nggallery id=534]

 

Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα σαν καινούργια από την Volkswagen Bank

Advertisement
Advertisement