Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκάλυψη: Η νέα Mercedes CLA

Ελλάδα 17:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκάλυψη: Η νέα Mercedes CLA

ΝΕΑ

Αποκάλυψη: Η νέα Mercedes CLA

ΝΕΑ

Στην πόλη Γκρίνταβικ στη νότια Ισλανδία «συνελήφθη» η νέα CLA χωρίς καμουφλάζ, κατά τη διάρκεια δοκιμών. Τις φωτογραφίες τράβηξε ένας Γερμανός τουρίστας και τις δημοσίευσε  η διαδικτυακή έκδοση του Spiegel. Η εικόνα του νέου μοντέλου της Mercedes απέχει ελάχιστα από την ψηφιακά επεξεργασμένη φωτογραφία που είχε παρουσιάσει το NewsAuto.gr στις αρχές του Σεπτεμβρίου.

Advertisement
Advertisement

Η παραγωγή της… μικρής CLS – όπως αποκαλείται στο χώρο του ειδικού Τύπου – θα αρχίσει τους πρώτους μήνες του 2013 στο εργοστάσιο του Κεκσκεμέτ στη Ουγγαρία. Το νέο premium τετράθυρο coupe της Mercedes μοιράζεται την πλατφόρμα MFA με τη νέα A-Class. Απέναντί του θα βρει τα αναμενόμενα μικρομεσαία sedan της Audi και της BMW, «στήνοντας» μία ενδιαφέρουσα μάχη στην πολυτελή κατηγορία.

Η γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνει τα 4κύλινδρα σύνολα βενζίνης και πετρελαίου που συναντάμε στη νέα A-Class, ισχύος από 109 έως 211 PS. Οι διαστάσεις της CLA δεν θα απέχουν πολύ από αυτές της σημερινής C-Class, προσφέροντας κορυφαίους χώρους στην κατηγορία. Σε λίγες ημέρες θα γνωρίζουμε αν η Mercedes επιφυλάσσει την έκπληξη για το Παρίσι ή θα περιμένουμε μέχρι τον Μάρτιο στη Γενεύη.[nggallery id=508]