Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αποκάλυψη: Αυτή είναι η νέα F-Type Roadster

Ελλάδα 3:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αποκάλυψη: Αυτή είναι η νέα F-Type Roadster

ΝΕΑ

Αποκάλυψη: Αυτή είναι η νέα F-Type Roadster

ΝΕΑ

Οι πρώτες φωτογραφίες της νέας ανοιχτής F-Type είναι γεγονός! Το NewsAuto σας αποκαλύπτει το νέο καμάρι της Jaguar, μία εβδομάδα πριν την επίσημη παρουσίαση του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου που θα γίνει στο Παρίσι! Όπως μπορείτε να δείτε, πρόκειται ουσιαστικά για τη C-X16 Coupe Concept που είχαμε δει πριν από ένα χρόνο, χωρίς την οροφή! Το σπορ διθέσιο θα αποκτήσει… ταβάνι στα τέλη του 2013 ή τις αρχές του 2014 αλλά προς το παρόν, επικεντρωθούμε σε αυτά που έχουμε στα χέρια μας.

Advertisement
Advertisement

Το λογότυπο «S» που κοσμεί τη γρίλια της F-Type Roadster μαρτυρά πως φορά μία  ισχυρή έκδοση του νέου V6 χωρητικότητας 5 λίτρων υπέρ-τροφοδοτούμενου κινητήρα που αποδίδει 380 PS.
[nggallery id=563]
Αναμένεται όμως αυτό το σύνολο να τοποθετείται στη… μέση της γκάμας. Οι λιγότερο ανήσυχοι θα μπορούν προσεχώς να επιλέξουν τη βασική έκδοση του ίδιου κινητήρα που αποδίδει 340 PS ενώ σύντομα θα υπάρχει διαθέσιμη και η κορυφαία έκδοση του μοντέλου.

Αυτή θα παίρνει ώθηση από τον 5λιτρο υπέρ-τροφοδοτούμενο V8 της Jaguar αλλά ακόμα δεν έχει γνωστοποιηθεί από τη Jaguar η ιπποδύναμη του. Οι πωλήσεις της F-Type θα ξεκινήσουν την Άνοιξη του 2013.