Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ανανεωμένο VW Golf με την κίνηση του ενός χεριού!

Ελλάδα 23:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ανανεωμένο VW Golf με την κίνηση του ενός χεριού!

ΝΕΑ

Ανανεωμένο VW Golf με την κίνηση του ενός χεριού!

ΝΕΑ

Ή και των δύο αν θέλετε μιας και το facelift που α ακολουθήσει τέλη 2016 θα υποστηρίζει εντολές και ρυθμίσεις με χειρονομίες!

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (carotog@gmail.com)

Φανταστείτε κάτι σαν τις κινήσεις των δαχτύλων που κάνετε σε ένα tablet για να αυξομειώσετε το μέγεθος μίας φωτογραφίας ή το σκρολάρισμα πάνω σε μία touch-screen. Ορισμένες από αυτές τις βασικές λειτουργίες θα μπορούν να γίνουν από μικρή απόσταση μερικών εκατοστών με κάμερες και αισθητήρες να διαβάζουν τις κινήσεις και τις χειρονομίες, όπως στο πρωτότυπο Golf R Touch που είχε παρουσιαστεί στην έκθεση ηλεκτρονικών CES τον Ιανουάριο.

Τα ηλεκτρονικά μπαίνουν για τα καλά στο σύγχρονο αυτοκίνητο και ο έλεγχος με χειρονομίες θα είναι το tech-light του facelift Golf που θα συνδυάζει τρεις οθόνες με πέντε αισθητήρες. Η τωρινή touch-screen θα αντικατασταθεί από μία μεγαλύτερη 13 ιντσών, ενώ ο πίνακας οργάνων θα είναι φουλ ψηφιακός (φυσικά, όλα αυτά στις top εκδόσεις εξοπλισμού). «Τα εσωτερικά των μοντέλων VW θα έχουν μοντέρνες τεχνολογίες στο μέλλον και ανάλογες με εκείνες των smartphones. Το ανανεωμένο Golf θα έχει έλεγχο με κινήσεις των χεριών» δήλωσε ο επικεφαλής του τμήματος μηχανολογίας Dr. Heinz-Jakob Neuser στο βρετανικό AutoExpress.

Advertisement
Advertisement