Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αναβάθμιση για το X-TRAIL

Ελλάδα 16:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αναβάθμιση για το X-TRAIL

ΝΕΑ

Αναβάθμιση για το X-TRAIL

ΝΕΑ

Δύο σημαντικές προσθήκες στον εξοπλισμό του X-TRAIL λανσάρει η Nissan. Πρόκειται για το σύστημα πλοήγησης/ψυχαγωγίας Nissan Connect και την περιμετρική κάλυψη του οχήματος μέσω καμερών. Το Nissan Connect περιλαμβάνει έγχρωμη οθόνη στην οποία απεικονίζονται οι χάρτες της πλοήγησης, αλλά και οι λειτουργίες του ηχοσυστήματος ραδιο-CD. Είναι συμβατό με iPod, έχει θύρα USB και λειτουργία Bluetooth.

Advertisement
Advertisement

Το σύστημα Around View Monitor προέρχεται από την Infiniti. Χρησιμοποιεί κάμερες στη γρίλια, την πίσω πόρτα και στους εξωτερικούς καθρέπτες για να μεταδίδει εικόνα περιμετρικά του οχήματος. Η οθόνη μπορεί να διαιρεθεί στα δύο, διευκολύνοντας τον οδηγό κυρίως κατά το παρκάρισμα. Το Nissan Connect μπορεί να παραγγελθεί με όλα τα επίπεδα εξοπλισμού του X-TRAIL, ενώ το Around View Monitor μόνο με την πλούσια έκδοση special edition. Ακόμη και χωρίς το δεύτερο στοιχείο εξοπλισμού, στην οθόνη εμφανίζεται η εικόνα από την κάμερα οπισθοπορείας.

Η έκδοση special edition περιλαμβάνει επίσης είσοδο στο αυτοκίνητο χωρίς χρήση κλειδιού, φιμέ τζάμια, γυάλινη οροφή, ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών και χρωμιωμένες λεπτομέρειες περιμετρικά των προβολέων ομίχλης.