Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Αλλάζει τα δεδομένα η Maserati στο Παρίσι

Ελλάδα 9:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αλλάζει τα δεδομένα η Maserati στο Παρίσι

ΝΕΑ

Αλλάζει τα δεδομένα η Maserati στο Παρίσι

ΝΕΑ

Μία παγκόσμια πρεμιέρα που θα ταράξει τα νερά υπόσχεται η Maserari για το διεθνές σαλόνι αυτοκινήτου που θα διεξαχθεί στο Παρίσι, από τις 29 Σεπτεμβρίου έως τις 14 Οκτωβρίου. Όπως αναφέρει συγκεκριμένα ένα newsletter που απέστειλαν οι Ιταλοί σε λίγους και εκλεκτούς πελάτες τους, το περίπτερο τους θα περιλαμβάνει έξι συνολικά μοντέλα. Ένα από αυτά όμως αποτελεί μυστήριο.

Advertisement
Advertisement

«Παγκόσμια πρεμιέρα ενός νέου αυτοκινήτου που θα ανοίξει νέους ορίζοντες σε ότι αφορά τη μοναδικότητα, την απόδοση και το στιλ», γράφει. Και το μυστήριο εντείνεται…

Δεν πρόκειται για μία εκ των GranTurismo Sport ή GranTurismo MC Stradale (φωτογραφία) καθώς αυτές είναι στη λίστα των έξι μοντέλων. Η επόμενη Quattroporte δεν θα μας συστηθεί πριν την έκθεση του Detroit τη νέα χρονιά, η Levante μάλλον έχει αργεί ακόμα άρα… το πιθανότερο είναι να έχουμε να κάνουμε με μία πρωτότυπη έκδοση, μία παραλλαγή ενός μοντέλου που γνωρίζουμε.

Σύμφωνα με το περιοδικό Car Advice, ίσως είναι μία πρωτότυπη μορφή της GranSport. Υπομονή τρεις εβδομάδες και τότε θα μας λυθεί κάθε απορία.
[nggallery id=468]

Advertisement
Advertisement