Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτσι θα μοιάζει η Rolls-Royce Coupe;

Ελλάδα 11:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτσι θα μοιάζει η Rolls-Royce Coupe;

ΝΕΑ

Έτσι θα μοιάζει η Rolls-Royce Coupe;

ΝΕΑ

Ένα από τα πολυτελή «αστέρια» της Γενεύης, στις αρχές Μαρτίου, θα είναι δίχως αμφιβολία η Wraith. Η νέα Rolls-Royce με την coupe σχεδίαση θα αναμετρηθεί με τη Bentley Continental GT Speed στην κατηγορία των 600+ PS. Με βάση την πρόσφατη σκοτεινή φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η θυγατρική της BMW, ο γραφίστας Χ-ΤΟΜΙ κοινοποίησε την πρότασή του για το υπερπολυτελές αυτοκίνητο.

Advertisement
Advertisement

Η Wraith είναι η coupe έκδοση της Ghost, από την οποία θα είναι μικρότερη σε διαστάσεις και πιο ελαφριά. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα εξοπλίζεται από αναβαθμισμένη έκδοση του twin-turbo V12 των 6,6 lt. Θα αποδίδει πάνω από 600 PS και θα βοηθά τη Rolls-Royce να επιταχύνει στα 100 km/h σε λιγότερο από 4 sec!

Πριν λίγες ημέρες ο διευθύνων σύμβουλος της βρετανικής εταιρείας, Τόρστερν Μίλερ-Έτβες, χαρακτήρισε τη Wraith ως το «πιο δυναμικό, ισχυρό και όμορφο μοντέλο στην ιστορία της Rolls-Royce». Ανέφερε επίσης ότι θα βρίσκεται στα γνωστά στάνταρ ποιότητας και πολυτέλειας. Το όνομα «Wraith» έχει εμφανιστεί και στο παρελθόν στη γκάμα της Rolls-Royce, για πρώτη φορά το 1938.[nggallery id=1681]