Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτοιμο το 7θέσιο Fiat 500XL

Ελλάδα 20:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτοιμο το 7θέσιο Fiat 500XL

ΝΕΑ

Έτοιμο το 7θέσιο Fiat 500XL

ΝΕΑ

Η λέξη «πεντακοσαράκι» μάλλον δεν μπορεί να χαρακτηρίζει το αυτοκίνητο της φωτογραφίας. Το στιλάτο μοντέλο της Fiat θα αποκτήσει ως γνωστόν έκδοση με ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις και θα απευθύνεται σε όσους θεωρούν ως μη επαρκείς τους χώρους του 500L. Το αυτοκίνητο δοκιμών εθεάθη να περιφέρεται στο Τορίνο και αμέσως προσέλκυσε το ενδιαφέρον οδηγών και πεζών.

Advertisement
Advertisement

Στη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε σε ιταλικό blog για το αυτοκίνητο, διαπιστώνουμε ότι το καμουφλάζ αφορά σχεδόν αποκλειστικά το πίσω μέρος. Μετά δηλαδή την τρίτη κολώνα, εκεί όπου θα εντοπίζονται οι διαφορές με το 500L. Η αύξηση του μήκους (το αμάξωμα θα φθάνει τα 4,34 m) θα μεταφράζεται σε δυνατότητα τοποθέτησης και τρίτης σειράς καθισμάτων, τα οποία όταν αναδιπλωθούν θα απελευθερώνουν ένα μεγάλο χώρο αποσκευών.

Η γκάμα των κινητήρων δεν θα επιφυλάσσει εκπλήξεις και θα περιλαμβάνει τα γνωστά σύνολα, όπως το δικύλινδρο 0.9 TwinAir, τον 1.3 MultiJet και τον ατμοσφαιρικό 1.4 βενζίνης. Η παγκόσμια πρεμιέρα ίσως γίνει τον επόμενο μήνα στην έκθεση της Γενεύης.[nggallery id=1694]