Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται το 2013 το νέο Soul

Ελλάδα 16:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται το 2013 το νέο Soul

ΝΕΑ

Έρχεται το 2013 το νέο Soul

ΝΕΑ

Βαριά καμουφλαρισμένο, το νέο Soul εντοπίστηκε να πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, το νέο μοντέλο της Kia θα διατηρήσει το σχήμα «box» του προκατόχου του. Θα υπάρξουν όμως εκείνες οι αλλαγές που θα το εντάξουν σχεδιαστικά στην ανανεωμένη γκάμα της κορεάτικης εταιρείας και θα του χαρίσουν μία πιο δυναμική παρουσία.

Advertisement
Advertisement

Στο εμπρός μέρος θα φέρει τη νέα εταιρική μάσκα της Kia, επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα (με φώτα ημέρας LED) και νέο προφυλακτήρα. Στην «ουρά» του αμαξώματος, τα φώτα θα είναι και πάλι κάθετα, με διαφορετικό όμως σχήμα. Πλήρως ανανεωμένο θα είναι το εσωτερικό, με εντελώς νέα κεντρική κονσόλα και ποιοτικότερα υλικά στο ταμπλό.

Σχετικά με τους κινητήρες, ο 1.6 με τα 126 PS αναμένεται να αντικατασταθεί από τον εξελιγμένο 1.6 GDi, απόδοσης 135 PS, ο οποίος συνδυάζεται με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο. Η πρεμιέρα του νέου Soul ενδέχεται να γίνει είτε τον Ιανουάριο στο Ντιτρόιτ είτε δύο μήνες αργότερα στη Γενεύη, με τις πωλήσεις να αρχίζουν στο δεύτερο μισό του 2013.[nggallery id=303]