Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται το 2013 το μικρό της Opel

Ελλάδα 3:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται το 2013 το μικρό της Opel

ΝΕΑ

Έρχεται το 2013 το μικρό της Opel

ΝΕΑ

Έναν πρωτότυπο τρόπο επέλεξε η Opel για να μας ενημερώσει σχετικά με τα πρώτα στοιχεία του μοντέλου που θα τοποθετηθεί στη βάση της γκάμας της. Δημοσιοποίησε μία ιστορία με φωτογραφίες, στις οποίες απεικονίζονται αληθινά στελέχη της Opel να συνομιλούν σχετικά με το νέο αυτοκίνητο πόλης.

Advertisement
Advertisement

Καταρχάς, το «Junior» είναι απλά κωδικό όνομα και το πραγματικό θα γίνει γνωστό την Τρίτη 8 Μαΐου. Το μόνο που επιβεβαιωθηκε είναι ότι στο όνομά του θα περιέχεται το γράμμα «Α», όπως συμβαίνει με όλα τα επιβατικά μοντέλα της εταιρείας. Δεν αποκλείεται λοιπόν να βγουν αληθινοί όσοι μιλούν για το… Opel Allegra.

Το μικρό της Opel θα έχει μήκος κοντά στα 3,7 μέτρα, 3θυρο αμάξωμα και 4θέσια διάταξη στο εσωτερικό. Θα είναι δηλαδή αρκετά μακρύτερο από το up! της Volkswagen, τον κυριότερο αντίπαλό του στην κατηγορία Α. Θα έχει μυώδες παρουσιαστικό και ποιοτικό εσωτερικό, με δυνατότητα διαμόρφωσης ανάλογα με τις επιθυμίες του πελάτη.

Δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα σχετικά με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, όμως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα εξοπλίζεται με κινητήρα 1.000 κ.εκ. και θα εκπέμπει CO2 κάτω από 100 gr./km.

Advertisement
Advertisement

Το λανσάρισμα του Opel… Junior στην Ευρώπη έχει προγραμματιστεί για τις αρχές του 2013, οπότε – λογικά – θα το δούμε στην τελική του μορφή στα τέλη Σεπτεμβρίου, στην έκθεση του Παρισιού.