Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται το ανανεωμένο Insignia

Ελλάδα 8:45
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έρχεται το ανανεωμένο Insignia

ΝΕΑ

Έρχεται το ανανεωμένο Insignia

ΝΕΑ

Θέμα μηνών είναι η παρουσίαση της ανανεωμένης έκδοσης του μεσαίου οικογενειακού μοντέλου της Opel και η παγκόσμια πρώτη αναμένεται να γίνει το Σεπτέμβριο στη Φρανκφούρτη. Το Insignia θα δεχτεί το καθιερωμένο σχεδιαστικό φρεσκάρισμα και – το κυριότερο – θα εξοπλιστεί με τους νέους κινητήρες της γερμανικής μάρκας. Νέα υλικά στο εσωτερικό θα αναβαθμίζουν την ήδη καλή εικόνα.

Advertisement
Advertisement

Με βάση τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες των τελευταίων μηνών, δημιουργήθηκαν οι ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες που αποκαλύπτουν σε μεγάλο βαθμό την τελική μορφή του Insignia. Το εμπρός μέρος του sedan δείχνει αρκετά πιο μοντέρνο, με τη νέα εταιρική μάσκα της Opel, τα μακρόστενα φωτιστικά σώματα και τους διαφορετικούς προφυλακτήρες. Η ουρά του αυτοκινήτου θυμίζει έντονα αυτή του Cascada, με τη μπάρα χρωμίου να «εισέρχεται» μέσα στα φώτα. Ο προφυλακτήρας έχει αλλάξει στο σημείο όπου φιλοξενεί την πινακίδα.

Στην Opel περιμένουν προφανώς το λανσάρισμα της ανανεωμένης έκδοσης του Insignia για να κάνουν πρεμιέρα στο μοντέλο οι νέοι κινητήρες βενζίνης και diesel. Πρόκειται για τον 1.6 SIDI Turbo με τα 170 PS (έκανε πρεμιέρα στο Cascada και εν συνεχεία εμφανίζεται στα Zafira και Astra) ο οποίος παίρνει τη θέση του 1.6 turbo με τα 180 PS και τον 1.6 CDTi ECOTEC (ισχύος 136 PS), ο οποίος αντικαθιστά τόσο τον 1.7 diesel όσο και το 2λιτρο στην έκδοση με τα 130 PS.

Οι κινητήρες αυτοί θα εξασφαλίζουν βελτιωμένες επιδόσεις στο Insignia, περιορίζοντας παράλληλα την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων. Το ανανεωμένο μεσαίο sedan της Opel αναμένεται στη χώρα μας τους πρώτους μήνες του 2014, ενώ θα ακολουθήσει η έκδοση Sports Tourer.[nggallery id=2612]

Advertisement
Advertisement