Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έρχεται και τρίτο BMW i Concept

Ελλάδα 22:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται και τρίτο BMW i Concept

ΝΕΑ

Έρχεται και τρίτο BMW i Concept

ΝΕΑ

Στα μέσα Νοεμβρίου σας είχαμε ενημερώσει ότι η BMW θα παρουσιάσει ένα ακόμη πρωτότυπο ηλεκτρικό μοντέλο στο Λος Άντζελες. Πλέον οι Βαυαροί επιβεβαίωσαν τις σχετικές πληροφορίες. Μετά λοιπόν τα i3 και i8 – τα οποία θα φθάσουν στη γραμμή παραγωγής το 2013 και το 2014 αντίστοιχα – στην πόλη της Καλιφόρνια θα αποκαλυφθεί το τρίτο μέλος της οικογένειας των ηλεκτρικών μοντέλων της BMW.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, θα ονομάζεται i4, θα έχει χώρους για δύο επιβάτες και θα αποτελεί τη sport εκδοχή του i3. Η ισχύς του ηλεκτροκινητήρα αναμένεται γύρω στα 170 PS, ικανή για να επιταχύνει το αυτοκίνητο στα 100 km/h σε περίπου 8 sec. Πρεμιέρα για τη Βόρεια Αμερική θα κάνει το i8 Concept Roadster, το ανοικτό διθέσιο μοντέλο με 0-100 σε περίπου 5 sec και τελική ταχύτητα 250 km/h (ηλεκτρονικά περιοριζόμενη).

Παγκόσμια πρώτη για το κοινό και για το Concept K2 Powder Ride. Βασίζεται στη Χ1 και αποτελεί προϊόν τριετούς συνεργασίας της BMW με την εταιρεία εξοπλισμού χειμερινών σπορ, K2. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο φέρει ειδική κατασκευή στην οροφή για την υποδοχή πέδιλων του σκι και αποκλειστικές λεπτομέρειες στην καμπίνα των επιβατών. Η απόσταση από το έδαφος έχει αυξηθεί κατά 8mm σε σχέση με την απλή X1 xDrive, έχουν τοποθετηθεί προστατευτικές «ποδιές» μπρος-πίσω, ενώ οι τροχοί έχουν διάμετρο 18 ιντσών. Το ηχοσύστημα της Harman Kardon έχει ισχύ 320 watt και σε συνδυασμό με τα σποτάκια LED στο εμπρός μέρος της κατασκευής της οροφής μετατρέπουν το Concept K2 Powder Ride σε μία κινητή ντίσκο για διασκέδαση μετά το σκι.[nggallery id=1065]