Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα Volt για τον Σερ Άλεξ

Ελλάδα 3:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα Volt για τον Σερ Άλεξ

ΝΕΑ

Ένα Volt για τον Σερ Άλεξ

ΝΕΑ

Ως «αυτοκίνητο του μέλλοντος» χαρακτήρισε το Chevrolet Volt ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον κατά την παραλαβή του. Η Chevrolet είναι ένας εκ των χορηγών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μάλιστα από την περίοδο 2014-15 θα διαφημίζεται στη φανέλα της. Ο 71χρονος τεχνικός βρίσκεται στο πάγκο των «κόκκινων διαβόλων» από το 1986. «Το Volt είναι ένα εκπληκτικό αυτοκίνητο. Το έχει ένας φίλος μου στις Ηνωμένες Πολιτείες και μου μιλούσε συνέχεια για αυτό», δήλωσε ο Σερ Άλεξ.

Advertisement
Advertisement

Το Volt – όπως και το «αδελφό» Opel Ampera – δεν είναι ένα μηδενικών ρύπων όχημα, καθώς εκτός του ηλεκτροκινητήρα διαθέτει και κινητήρα εσωτερικής για την κάλυψη μεγαλύτερων αποστάσεων. Μπορεί όμως να καλύψει τις καθημερινές ανάγκες μετακίνησης (έως 80 km) κάνοντας αποκλειστικά χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας.

Μαζί με τον Φέργκιουσον, παρέλαβε το προσωπικό του Chevrolet και ένας άλλος Σερ, ο θρύλος του αγγλικού ποδοσφαίρου Μπόμπι Τσάρλτον. Πρόκειται για ένα επταθέσιο Captiva, με το οποίο θα μπορεί να πηγαίνει βόλτα τα εγγόνια του.[nggallery id=1273]