Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ένα Toyota ρυμούλκησε το Endeavour! (video)

Ελλάδα 2:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα Toyota ρυμούλκησε το Endeavour! (video)

ΝΕΑ

Ένα Toyota ρυμούλκησε το Endeavour! (video)

ΝΕΑ

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η ρυμούλκηση του διαστημικού λεωφορείου Endeavour από το Toyota Tundra σε μία γέφυρα του Λος Άντζελες. Το επαγγελματικό pick up της Toyota φέρει έναν 5.7 V8 με ισχύ 381 PS και το σημαντικό είναι ότι δεν υπέστη καμία μετατροπή για να ρυμουλκήσει το διαστημικό όχημα των 68 τόνων! Το διαστημικό λεωφορείο πραγματοποιεί ένα «ταξίδι» 19 km πάνω σε ειδική εξέδρα και μέσα από τους δρόμους του Λος Άντζελες, προκειμένου να φθάσει στο Επιστημονικό Κέντρο της Καλιφρόνια, όπου και θα εκτίθεται πλέον.

Advertisement
Advertisement

Το τετρακίνητο Tundra CrewMax – η κατασκευή του μοντέλου γίνεται στο Σαν Αντόνιο του Τέξας – χρησιμοποιήθηκε για τη ρυμούλκηση του Endeavour πάνω από τη γέφυρα Manchester Boulevard, σε ένα σημείο όπου χρειαζόταν ένα μικρότερο όχημα για λόγους κατανομής του βάρους. Στην Toyota πραγματοποίησαν εκτεταμένες δοκιμές ώστε να διασφαλίσουν ότι όλα θα πάνε καλά. Η διαδικασία διάσχισης της γέφυρας ολοκληρώθηκε σε 5 λεπτά.

Πίσω από το τιμόνι του Tundra ήταν ο οδηγός αγώνων και κασκαντέρ, Ματ Μακ Μπράιντ, ενώ δίπλα του βρισκόταν ο πρώην αστροναύτης Γκάρετ Ράισμαν, ο οποίος ταξίδεψε με το Endeavour στο διεθνή διαστημικό σταθμό το 2008. Στο video μπορείτε να δείτε την επιτυχή ρυμούλκηση του διαστημικού λεωφορείου από το pick up της Toyota.[nggallery id=751]

 

Advertisement
Advertisement

Θέλεις να αγοράσεις νέο αυτοκίνητο; Με τη Volkswagen Bank μπορείς!