Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Άρχισε η παραγωγή των E-Class Coupe και Cabrio

Ελλάδα 15:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Άρχισε η παραγωγή των E-Class Coupe και Cabrio

ΝΕΑ

Άρχισε η παραγωγή των E-Class Coupe και Cabrio

ΝΕΑ

Μετά τις sedan και station wagon εκδόσεις της ανανεωμένης E-Class, έφθασε η ώρα για τα coupe και convertible αμαξώματα να φθάσουν στη γραμμή παραγωγής. Τα πρώτα αυτοκίνητα βγήκαν από το εργοστάσιο της Mercedes στη Βρέμη, ενώ η έναρξη των πωλήσεων στην Ευρώπη έχει προγραμματιστεί για το καλοκαίρι.

Advertisement
Advertisement

Σε σχέση με τις Sedan και Estate, το εμπρός μέρος της Coupe και της Cabriolet διαφέρει στη σχεδίαση των φωτιστικών σωμάτων (μπροστά και πίσω), ενώ η μάσκα – με το μεγάλο αστέρι στο κέντρο της – φέρει μονή οριζόντια μπάρα χρωμίου.

Η γκάμα των κινητήρων αποτελείται από έξι σύνολα βενζίνης και άλλα τρία πετρελαίου. Στη βάση των βενζινοκινητήρων βρίσκεται ο νέος 2λιτρος BlueDIRECT, με 184 και 211 PS σε δύο εκδόσεις. Ακολουθούν ο V6 με χωρητικότητα 3,5 lt. για την Ε300 και με 306 PS για την Ε350, ο 3λιτρος V6 ισχύος 333 PS για την Ε400 και στην κορυφή ο 4.7 V8 με 408 PS για την Ε500.

Οι diesel προσφέρουν απόδοση από 170 έως 265 PS. Όλοι οι κινητήρες στην ανανεωμένη E-Class συνδυάζονται με το 7G-TRONIC PLUS, ενώ μελλοντικά η Mercedes θα προσφέρει επίσης 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο και το 7τάχυτο κιβώτιο με τεχνολογία Direct Select και paddles στο τιμόνι.

Advertisement
Advertisement

Στάνταρ στις Coupe και Cabriolet είναι η ρυθμιζόμενη ανάρτηση AGILITY CONTROL, στην οποία τα αμορτισέρ προσαρμόζονται στις συνθήκες του δρόμου για αυξημένη άνεση. Προαιρετικά διατίθεται και έκδοση της AGILITY CONTROL με πιο σκληρή ρύθμιση και sport χαρακτηριστικά.[nggallery id=2375]