Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Άρχισε η παραγωγή του νέου Fiesta

Ελλάδα 6:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Άρχισε η παραγωγή του νέου Fiesta

ΝΕΑ

Άρχισε η παραγωγή του νέου Fiesta

ΝΕΑ

Με τις πρώτες παραδόσεις να έχουν προγραμματιστεί για τον προσεχή Ιανουάριο, τα πρώτα Fiesta έχουν ήδη βγει από τη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου της Κολωνίας. Το δημοφιλές σουπερμίνι μετρά περισσότερες από 15 εκατ. πωλήσεις παγκοσμίως, από το 1976 έως σήμερα. Πέρα από την ανανεωμένη εμφάνιση, το μοντέλο της Ford διαθέτει ό,τι καλύτερο έχει να παρουσιάσει η εταιρεία στους τομείς των κινητήρων, της ασφάλειας και της ψυχαγωγίας.

Advertisement
Advertisement

Ο τρικύλινδρος 1.0 EcoBoost θα βρεθεί κάτω από το καπό του Fiesta στις δύο εκδόσεις ισχύος: με 100 και 125 PS. Ο μικρός turbo θα αντικαταστήσει τους ατμοσφαιρικούς 1.4 και 1.6, χαρίζοντας καλύτερες επιδόσεις με μικρότερη κατανάλωση καυσίμου. Η «πράσινη» έκδοση του Fiesta θα είναι η ECOnetic, με τον 1.6 TDCi να εκπέμπει μόλις 87 g. CO2/km.  Τους πρώτους μήνες του 2013 αναμένεται να κυκλοφορήσει το γρήγορο ST, το οποίο θα αναμετρηθεί με μοντέλα όπως το Polo GTI και το Ibiza Cupra. Ο 1.6 EcoBoost αποδίδει 180 PS και θα χαρίζει στο αυτοκίνητο της Ford επιτάχυνση 0-100 km/h σε περίπου 7 sec.

Το Active City Stop για αποφυγή συγκρούσεων με μικρές ταχύτητες, η αυτόματη ειδοποίηση των υπηρεσιών έκτακτης βοήθειας σε περίπτωση ατυχήματος και το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας SYNC που ενεργοποιείται με τη φωνή, κάνουν τη ζωή των επιβατών του νέου Fiesta πιο εύκολη και πιο… ασφαλή.[nggallery id=439]