Live Κίνηση
Περισσότερα
MIRROR

Ο Πρωταθλητής Ευρώπης είναι και γκαζιάρης

Ελλάδα 18:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο Πρωταθλητής Ευρώπης είναι και γκαζιάρης

MIRROR

Ο Πρωταθλητής Ευρώπης είναι και γκαζιάρης

MIRROR

Ένα από τα πιο ποθητά, γρήγορο, σπορ αλλά και (άνετο στη χρήση) αυτοκίνητο οδηγεί ο κορυφαίος Έλληνας γκαρντ και Πρωταθλητής Ευρώπης Κώστας Σλούκας.

Advertisement
Advertisement

Απόψε το βράδυ, ο μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού, πανηγυρίζει τον έβδομο Ευρωπαικό τίτλο, που επιστρέφει στην Ελλάδα… Ο αρχηγός της ομάδας και MVP του Final Four Κώστας Σλούκας σημείωσε 24 πόντους επί της Ρεάλ με με 2/2 δίποντα, 4/4 τρίποντα, 3 ασίστ, 2 ριμπάουντ.

Τις ικανότητες του στο μπάσκετ δεν μπορεί να τις αμφισβητήσει κανείς και είναι λίγο πολύ γνωστό. Αυτό που δεν ξέρουν οι περισσότεροι είναι η αγάπη του για τα αυτοκίνητα και μόνο τυχαία δεν είναι η επιλογή που έχει κάνει στο… καθημερινό του όχημα.

Επιδόσεις φωτιά σε… καλάθια και αυτοκίνητα

Ο Έλληνας διεθνής έχει στην κατοχή του μία Porsche 911 Carrera 4S στην τελευταία της γενιά. Η συγκεκριμένη εφοδιάζεται με ένα μηχανικό σύνολο 3.0 λίτρων, αποδίδει 450 άλογα και παράγει 530Nm ροπή. Στη γλώσσα των αριθμών, το γερμανικό… όπλο επιταχύνει από στάση στα 100χλμ./ώρα σε 3,6 δευτερόλεπτα (έκδοση με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη) και έχει τη δυνατότητα να αναπτύξει τελική ταχύτητα που αγγίζει τα 306χλμ./ώρα.

Επιπλέον εντυπωσιακά είναι και τα νούμερα για οδηγούς που κινούνται στο όριο, με το 0-200χλμ./ώρα να επιτυγχάνεται σε 12,7 δευτερόλεπτα, η ρεπρίζ από 80 στα 120χλμ./ώρα σε 2,3 δευτερόλεπτα ενώ καλύπτει το 400άρι (402 μέτρα για την ακρίβεια) σε 11,8 δευτερόλεπτα.

Advertisement
Advertisement

Στο δια… ταύτα, ο κορυφαίος Έλληνας γκαρντ που είναι ο φόβος και ο τρόμος των αντίπαλων ομάδων, χρησιμοποιεί ένα αληθινό σπορ αυτοκίνητο που συνδυάζει την άνεση στην καθημερινότητα και μετατρέπεται σε… πύραυλο όταν το ζητήσει χρήστης.

Αναφορικά με την τιμή το στην Ελλάδα, η Porsche 911 Carrera 4S κοστίζει 208.110 ευρώ.