Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Τι αγόρασε ο Αντιπρόεδρος της Google;

Ελλάδα 22:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τι αγόρασε ο Αντιπρόεδρος της Google;

Men + Speed

Τι αγόρασε ο Αντιπρόεδρος της Google;

Men + Speed

Όταν είσαι αντιπρόεδρος στη μεγαλύτερη πολυεθνική εταιρεία τεχνολογίας και μάλιστα λάτρης των αυτοκινήτων, οι επιλογές σου είναι ειδικά σχεδιασμένες και φτιαγμένες για εσένα και μόνο. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Ο Benjamin Treynor Sloss είναι ένας από τους Αντιπροέδρους της Google και πρόσφατα παρέλαβε μία Rolls-Royce ειδικά σχεδιασμένη για εκείνον.  Το γκαράζ του είναι γεμάτο με supercar, hypercar και ιστορικά μοντέλα και τώρα προστέθηκε και μία Rolls-Royce Dawn Black Badge Edition.

Μετά την αγορά μίας από τις πρώτες Rolls-Royce Dawn που κατασκευάστηκαν για την σύζυγό του Christine, τώρα θα έχει κι εκείνος μία Dawn για την καθημερινή του μετακίνηση. Τόσο ο Ben όσο και η γυναίκα του την οδηγούν τακτικά. Έτσι, ο Ben αποφάσισε ότι θέλει και αυτός μία.

Ben-Sloss-Black-Badge-e640

Advertisement
Advertisement

Η Black Badge Edition ήταν αυτή που κέρδισε την προσοχή του Benjamin Treynor Sloss, χάρη στις απίστευτες επιδόσεις και στην μοναδική εμφάνισή της. Όταν οι δημιουργοί αυτής της Dawn έδωσαν το αυτοκίνητο σε 3D να το δει ο Ben, εκείνος ενθουσιάστηκε. Το θεώρησε τέλειο και ήταν σίγουρος για την επιλογή του. Μάλιστα, χαρακτηριστικά έχει δηλώσει ότι κάθε φορά που την βλέπει χαμογελά.

Το χρώμα για το εξωτερικό φινίρισμα ονομάστηκε Superflare και κάνει αντίθεση με το Pike’s Peak Blue (σκούρο μπλε) στο εσωτερικό. Στο εσωτερικό υπάρχουν κίτρινες και μπλε δερμάτινες επενδύσεις.

Advertisement

Ben-Sloss-Black-Badge-a640 Ben-Sloss-Black-Badge-b640 Ben-Sloss-Black-Badge-c640 Ben-Sloss-Black-Badge-d640