Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Ταινία για τη ζωή του Paul Walker

Ελλάδα 1:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ταινία για τη ζωή του Paul Walker

Men + Speed

Ταινία για τη ζωή του Paul Walker

Men + Speed

Φέτος ανακοινώθηκε ότι οι Network Entertainment και Paramount Network θα δημιουργήσουν ένα νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή και τον τραγικό θάνατο του Paul Walker, ο οποίος ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της ταινίας «Fast and Furious». ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Η ταινία για την ζωή του Brian O’Conner, όπως ονομάζεται στο Fast and Furious, με τίτλο «I Am Paul Walker» έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα στις 9 Αυγούστου, σύμφωνα με το CNN.

Το ντοκιμαντέρ που έχει σκηνοθετήσει ο Adrian Buitenhuisi, θα παρουσιάσει συνεντεύξεις με συμμαθητές και φίλους του ηθοποιού. Επίσης, θα έχει υλικό όχι μόνο από την επιτυχημένη κινηματογραφική του καριέρα αλλά και για την αγάπη του για τη θάλασσα και τις φιλανθρωπικές του προσπάθειες στην Αϊτή μετά τον καταστροφικό σεισμό. Το ντοκιμαντέρ θα περιλαμβάνει ακόμη οικογενειακό υλικό.

paul-walker-fast-and-furious-640

Advertisement
Advertisement

Ο Walker, γνωστός για την μεγάλη συλλογή αυτοκινήτων του, πέθανε το 2013 σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα με μία Porsche Carrera GT 2005, όταν ο φίλος του, Roger Rodas, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Δυστυχώς και οι δύο έχασαν τη ζωή τους.

Η κινηματογραφική καριέρα του Walker ξεκίνησε στη μεγάλη οθόνη με ταινίες, όπως Pleasantville, Varsity Blues, She’s All That, The Skulls και Joyride.