Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Τα μοντέλα αποχαιρετούν τον George Michael

Ελλάδα 7:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα μοντέλα αποχαιρετούν τον George Michael

Men + Speed

Τα μοντέλα αποχαιρετούν τον George Michael

Men + Speed

O θάνατος του πασίγνωστου τραγουδιστή George Michael. Η είδηση συγκλόνισε τους πάντες, καθώς πέθανε σε ηλικία μόλις 53 ετών. Έφυγε ύστερα από καρδιακή προσβολή που υπέστη και την ημέρα των Χριστουγέννων άφησε την τελευταία του πνοή. Το 1990, o George Michael, στην κορυφή της καριέρας του, κυκλοφόρησε ένα βίντεο κλιπ που έμελλε να «σφραγίσει» την ποπ κουλτούρα και να συνδεθεί άρρηκτα με την βιομηχανία της μόδας.

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για το βίντεο κλιπ για το τραγούδι «Freedom» στο οποίο «παρέλασαν» τα «χρυσά μοντέλα» της εποχής, όπως η Naomi Campbell, η Linda Evangelista, η Tatjana Patitz, η Christy Turlington και η Cindy Crawford και είχαν την τύχη να συνεργαστούν μαζί του.

Φέτος, η Vogue έφερε ξανά στο προσκήνιο το εμβληματικό κομμάτι του George Michael που «κατέκτησε» για δεύτερη φορά τον κόσμο της μόδας. Στο πρόσφατο project του περιοδικού, έντεκα super models της νέας γενιάς, ανάμεσά τους, η Irina Shayk, η Adriana Lima, η Joan Smalls, η Taylor Hill και άλλες καλλονές, «λικνίστηκαν» στους ρυθμούς του Michael, με φόντο τη Νέα Υόρκη.

Advertisement
Advertisement

Τα super model της δεκαετίας του ’90, αποχαιρετούν τον εμβληματικό καλλιτέχνη. Η Cindy Crawford, ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο από παλαιότερη τηλεοπτική της συνάντηση με τον George Michael, γράφοντας: «Είμαι πολύ υπερήφανη που ήμουν κομμάτι του ”Freedom” του George Michael. Μας ενέπνευσε όλους μας. RIP George».

Η Naomi Campbell έγραψε στο Instagram: «Τόσο μεγάλη απώλεια! Αναπαύσου εν ειρήνη George Michael. Το τραγούδι ”Freedom” ήταν τιμή για μένα».
George-Michael-Campell-640

Advertisement

«Είμαι συντετριμμένη από μία ακόμα τραγική απώλεια! R.I.P αγαπημένε Georgy», έγραψε η Linda Evangelista.
George-Michael-Evangelista-640