Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Τα Audi για τη Ρεάλ Μαδρίτης (vid)

Ελλάδα 8:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα Audi για τη Ρεάλ Μαδρίτης (vid)

Men + Speed

Τα Audi για τη Ρεάλ Μαδρίτης (vid)

Men + Speed

Ως ένας από τους κύριους χορηγούς της ομάδας, η Audi δίνει στους παίκτες και στο προσωπικό της Ρεάλ Μαδρίτης ένα ολοκαίνουριο εταιρικό αυτοκίνητο. Για ακόμη μία χρονιά λοιπόν τους προσέφερε τα καλύτερα. Δείτε τι επέλεξαν οι παίκτες. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Η ετήσια φωτογράφιση, όπου κάθε παίκτης απεικονίζεται λαμβάνοντας το αυτοκίνητο της επιλογής του έγινε και φέτος. Οι παίκτες είναι υποχρεωμένοι να οδηγούν κάθε μέρα το ολοκαίνουριο αυτοκίνητό τους καθώς πηγαίνουν στην προπόνηση.

Ο σταρ Cristiano Ronaldo διάλεξε το πιο ισχυρό Audi που ήταν διαθέσιμο, που δεν είναι άλλο από το RS7 Sportback Performance σε Panther Black χρώμα. Οι υπόλοιποι παίκτες προτίμησαν SUV. Συγκεκριμένα, το Audi Q7 το πήραν 14 παίκτες, αλλά και τα μοντέλα RS αποδείχτηκαν επίσης δημοφιλή.

O Zinedine Zidane επέλεξε ένα Daytona Grey Audi RS6 Avant Performance, ενώ ο Sergio Ramos πήρε σπίτι του ένα R8 Spyder. Το φθηνότερο Audi στον κατάλογο ήταν ένα S5, το οποίο ο Marco Asensio αποφάσισε ότι ήταν κατάλληλο γι’ αυτόν. Ο Karim Benzema ήθελε το Audi RS5 2,9 TFSI, ενώ ο Toni Kroos ήταν ο μόνος παίκτης που πήρε το Audi SQ5.

Advertisement
Advertisement

Πριν από την παράδοση των εταιρικών αυτοκινήτων, οι παίκτες μπόρεσαν να πραγματοποιήσουν μια εικονική δοκιμή στο Audi e-tron FE04, οδηγώντας σε ειδικούς προσομοιωτές του ηλεκτρικού αγωνιστικού μονοθέσιου της Audi με το οποίο η μάρκα θα συμμετέχει στη Formula E. Το μονοθέσιο θα κάνει την παρθενική του εμφάνιση στον εναρκτήριο αγώνα της σεζόν για τη Formula E, στο Χονγκ Κονγκ (2-3 Δεκεμβρίου). Ο Dani Carvajal ήταν αυτός που τερμάτισε πιο γρήγορα.