Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Ένα παπούτσι με τεχνογνωσία… BMW!

Ελλάδα 8:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα παπούτσι με τεχνογνωσία… BMW!

Men + Speed

Ένα παπούτσι με τεχνογνωσία… BMW!

Men + Speed

Οι συνεργασίες μεταξύ του κόσμου του αυτοκινήτου και της μόδας δεν είναι κάτι ασυνήθιστο ή καινούριο. Έτσι, η Puma και η BMW, δημιούργησαν μαζί αθλητικά παπούτσια, τα Puma BMW X-Cat Disc sneaker. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Βέβαια, οι δύο γερμανικές μάρκες εκτός από το να δημιουργήσουν αυτά τα νέα πάνινα παπούτσια, είχαν συνεργαστεί και παλαιότερα, συγκεκριμένα το 2008, όταν η BMW παρουσίασε ένα concept car με όνομα GINA Light Visionary, στο σχεδιασμό του οποίου είχε εμπλακεί και η Puma.

bmw-puma-sneakers-a640 bmw-puma-sneakers-b640

Το παπούτσι αυτό είναι μοναδικό λόγω του συστήματος Disc Puma που έχει, το οποίο αντικαθιστά τα παραδοσιακά κορδόνια με ένα δίσκο στη γλώσσα του παπουτσιού που μπορεί να το σφίξει και να το χαλαρώσει. Επίσης, αμφιλεγόμενη είναι η χρήση του κομματιού χωρίς ραφή του μεταλλικού υφάσματος ως εξωτερικό κέλυφος. Μοιάζει με ό, τι είχαν κάνει οι δύο εταιρείες στο GINA Light Visionary Model πριν από οκτώ χρόνια.
bmw-gina-light-visio-640

Advertisement
Advertisement

Το παπούτσι Puma BMW X-Cat Disc είναι ήδη διαθέσιμο στην αγορά ως ένα παπούτσι για οδήγηση που βοηθά τους οδηγούς να κινούν τα πόδια τους από πεντάλ σε πεντάλ πιο αποτελεσματικά. Στο site της Puma, η τιμή τους είναι γύρω στα 120€.

bmw-puma-sneakers-c640