Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Πρώην οδηγός F1 φοβίζει τη φίλη του κάνοντας Donuts (vid)

Ελλάδα 18:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
        string(92) "Πρώην οδηγός F1 φοβίζει τη φίλη του κάνοντας Donuts (vid)"
    

Πρώην οδηγός F1 φοβίζει τη φίλη του κάνοντας Donuts (vid)

Men + Speed

Εάν είστε η σύντροφος ενός οδηγού Formula 1 ή IndyCar, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρεθείτε μέσα σε ένα διθέσιο αυτοκίνητο και να πάτε μία… βόλτα, που πολύ θα ζήλευαν. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newsauto.gr on Google
Advertisement
Advertisement

Ο Max Chilton είναι Βρετανός οδηγός αγώνων που έχει αγωνιστεί στο IndyCar Series, αλλά και στη Formula 1 το 2013, στη Marussia F1 Team. Ο πρώην σταρ της F1, ήθελε να δώσει στη φίλη του, Chloe Roberts, μια γεύση του τι εστί υψηλή ταχύτητα, καθώς η ίδια δεν είχε μπει ποτέ σε αγωνιστικό αυτοκίνητο. Επειδή δεν είχε τη δυνατότητα για ένα διθέσιο αυτοκίνητο του IndyCar, αρκέστηκε σε ένα αυτοκίνητο για το NASCAR,ισχύος 800 ίππων.

Ο 24χρονος οδηγός αγώνων δήλωσε πριν οδηγήσει: «Το αυτοκίνητο αυτό είναι πολύ διαφορετικό από ό,τι έχω συνηθίσει. Είναι μεγάλο και βαρύ, αλλά έχει παρόμοια δύναμη με ό,τι έχω συνηθίσει να οδηγώ.»

Η Roberts δεμένη στο κάθισμα του συνοδηγού βρέθηκε στο Goodwood Circuit να κάνει donuts, φυσικά για πρώτη της φορά. Μόλις τελείωσε η… βόλτα, η κοπέλα του Chilton παραδέχτηκε ότι ήταν τρομακτικό και ήταν εμφανώς ταραγμένη, αλλά δεν έδειξε να το μετάνιωσε.

Advertisement
Advertisement

Πατήστε play…

Ακολουθήστε το newsauto.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις