Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Πως γιόρτασαν τον Άγιο Βαλεντίνο στην F1;

Ελλάδα 3:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πως γιόρτασαν τον Άγιο Βαλεντίνο στην F1;

Men + Speed

Πως γιόρτασαν τον Άγιο Βαλεντίνο στην F1;

Men + Speed

Παγκόσμια γιορτή ερωτευμένων αυτή του Αγίου Βαλεντίνου και δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει τις δημοσιεύσεις από πλευράς του εμπλεκόμενου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κόσμου της Formula 1.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Τα σχετικά post δεν ήταν πολλά αλλά δύο από τους οδηγούς που θα βρίσκονται στο grid του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2016 ήταν άκρως εκδηλωτικοί σχετικά με τα συναισθήματά τους για τις αγαπημένες τους.

Αρχής γενομένης από τον Romain Grosjean, αιώνια ερωτευμένο με την σύζυγό του Marion Jolles, την οποία γνώρισε όταν αυτή έκανε ρεπορτάζ στα paddock για λογαριασμό της γαλλικής τηλεόρασης. Ανέβασε φωτογραφία από την έξοδό του και την μοιράστηκε με τους 533 χιλιάδες followers του.
grosjean-jolles-stvalentines640

Advertisement
Advertisement

«Ευτυχισμένη ημέρα Αγίου Βαλεντίνου στην υπέροχή γυναίκα μου και όλους τους ερωτευμένους του κόσμου», έγραψε ο οδηγός της Haas F1 που πρόσθεσε και τρεις καρδούλες ως κερασάκια… στην τούρτα αγάπης.

Λιγότερο εκδηλωτικός αλλά σίγουρα περισσότερο αθλητικός ο Valtteri Bottas, που ευχήθηκε στους απανταχού ερωτευμένους με μία φωτογραφία του με την αγαπημένη του, Emilia Pikkarainen, από τα paddock του περυσινού Grand Prix του Άμπου Ντάμπι. Κοινώς αυτό που λένε πως «ο έρωτας σε στέλνει στα σύννεφα…».

bottas-pikkarainen-stvalentines640

Advertisement

Τέλος, η ομάδα της Sauber ευχήθηκε προσφέροντας μεγάλες αγκαλιές στους απανταχού λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού, καλώντας τους να μοιραστούν το πάθος τους για την F1. Όσο για τη φωτογραφία (κεντρική του θέματος), περιελάμβανε μία αχνή καρδιά σε ένα σκηνικό πίστας.

Εσείς πότε ερωτευτήκατε με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό; Μοιραστείτε την εμπειρία και γιατί όχι και τις φωτογραφίες σας εδώ.

Advertisement