Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Πωλείται η πρώτη Pagani Huayra Roadster

Ελλάδα 18:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πωλείται η πρώτη Pagani Huayra Roadster

Men + Speed

Πωλείται η πρώτη Pagani Huayra Roadster

Men + Speed

Η Pagani Huayra αποκαλύφθηκε πρώτη φορά στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2011. Η αντικατάσταση της εκπληκτικής Zonda δεν ήταν εύκολη υπόθεση και ήρθε γεμάτη προηγμένη τεχνολογία που αύξησε τα επίπεδα απόδοσης στα ύψη. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Το Roadster έκανε την επίσημη εμφάνισή του το 2017 και οι 100 που κατασκευάστηκαν εξαντλήθηκαν γρήγορα. Το πρώτο Roadster που βγήκε από το εργοστάσιο στη Modena της Ιταλίας ψάχνει τώρα για ένα νέο σπίτι.

Το βάρος της είναι 6% μικρότερο από την coupe, κάτι που σημαίνει ότι είναι κατά 80 κιλά ελαφρύτερη, φτάνοντας πλέον τα 1.280, εξαιτίας της χρήση υλικών carbo-titanium και carbo-triax HP52 στο σασί της, κάτι που αυξάνει και την στιβαρότητα. Έτσι, τα επίπεδα απόδοσης είναι στην πραγματικότητα καλύτερα και μπορείτε να ακούσετε τον 6.0-λίτρων V12 κινητήρα της Mercedes-AMG ακόμα πιο έντονα καθώς εκτοξεύετε το δρόμο.

Βρίσκεται προς πώληση από την αντιπροσωπεία πολυτελών αυτοκινήτων στο Seven Car Lounge, στο Riyadh της Σαουδικής Αραβίας, με το αυτοκίνητο να μην έχει γράψει χλμ. εκτός εργοστασίου. Ακόμη δεν γνωρίζουμε την τιμή πώλησής της.

Advertisement
Advertisement

Pagani Huayra-a640 Pagani Huayra-b640 Pagani Huayra-c640 Pagani Huayra-d640