Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Ποιοι ολυμπιονίκες αγαπούν περισσότερο τα αυτοκίνητα;

Ελλάδα 4:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποιοι ολυμπιονίκες αγαπούν περισσότερο τα αυτοκίνητα;

Men + Speed

Ποιοι ολυμπιονίκες αγαπούν περισσότερο τα αυτοκίνητα;

Men + Speed

Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι μυστικό ότι οι πετυχημένοι αθλητές ζουν πλουσιοπάροχη ζωή. Πόσο δε όταν είσαι Ολυμπιονίκης και φυσικά η καριέρα σου είναι μεγάλη και το εισόδημά σου πιθανόν τεράστιο.

Advertisement
Advertisement

ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Εμείς μαζέψαμε μερικούς Ολυμπιονίκες, οι οποίοι έχουν επιλέξει με τα κέρδη τους να αγοράσουν πανάκριβα και πολυτελή αυτοκίνητα ή ακόμη και ιδιωτικά τζετ.

LEBRON JAMES
lebron-james-ferrari-640

Advertisement
Advertisement

O LeBron James είναι ένας από τους καλύτερους μπασκετμπολίστες της ιστορίας. Έχει κερδίσει τρία πρωταθλήματα NBA και έχει καταφέρει να βγει τέσσερις φορές MVP. Έπαιξε σε Ολυμπιακoύς Αγώνες, κερδίζοντας το χρυσό το 2008 στο Πεκίνο και το 2012 στο Λονδίνο και ένα χάλκινο το 2004 στην Αθήνα. Φυσικά τα ποσά που λαμβάνει κάθε σεζόν είναι τεράστια κι έτσι έχει την άνεση να ξοδεύει χρήματα όπου εκείνος θέλει. Τα αυτοκίνητα που έχουν περάσει από το γκαράζ του είναι τα εξής: Porsche 911 Turbo S, Ferrari Spider F430, Hummer H2, Mercedes-Benz S63, Lamborghini Aventador, Rolls-Royce Phantom, Range Rover HSE και Maybach 57S.

MICHAEL PHELPS
Michael-Phelps-Gold-640

Ο Michael Phelps έχει καταφέρει να κερδίσει 28 συνολικά μετάλλια, είναι μόλις 32 ετών και θεωρείται ο Ολυμπιονίκης με τα περισσότερα μετάλλια στην ιστορία. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες, οι χρυσοί αθλητές κέρδιζαν 25.000$, οι ασημένιοι 15.000$ και οι χάλκινο 10.000$. Όπως καταλαβαίνεται ο Phelps ξοδεύει αρκετά από το εισόδημά του σε ακριβά αυτοκίνητα, όπως Cadillac Escalade, BMW 760Li, Range Rover και Mercedes-Benz SL63.

Advertisement

SERENA WILLIAMS
serena-williams-cars-640

Η Serena Williams, η σούπερ σταρ του τένις κέρδισε το Australian Open 2017 και η νίκη του τουρνουά αποτέλεσε τον 23ο τίτλο Grand Slam. Η 36χρονη αθλήτρια εκτός από τους αγώνες και κατ’ επέκταση τα μετάλλια που έχει κερδίσει, αντιπροσωπεύει μάρκες όπως η Gatorade, η Nike, η Delta, η Puma, η Pepsi, η Chase Bank, η IBM και η Beats by Dre. Η Serena διαθέτει μία εντυπωσιακή κόκκινη Bentley Continental GT (αξίας 300.000$) και μία Mercedes-Benz GLS.

Advertisement

FLOYD MAYWEATHER JR.
floyd-mayweather-supercar-1000

Ο επαγγελματίας μπόξερ Floyd Mayweather, τον φωνάζουν και Floyd “Money” Mayweather. Προφανώς, το όνομα αυτό λέει πολλά. Ο Mayweather έχει πάρει χάλκινο μετάλλιο στους Καλοκαιρινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στην Ατλάντα το 1996. Η συλλογή του με πολυτελή αυτοκίνητα είναι εντυπωσιακή. Κάποια από αυτά είναι τρεις Ferrari, μία Porsche turbo, μία Lamborghini και τρεις Bugattis αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων, δύο ιδιωτικά τζετ κι ένα 14 ατόμων επιβατικό αεροσκάφος Gulfstream V αξίας 40 εκατομμυρίων δολαρίων.

KEVIN DURANT
kevin-durant-640

Advertisement

Ως πολύ πετυχημένος μπασκετμπολίστας, και ο Kevin Durant έχει πολλές διακρίσεις και φυσικά πολλά χρήματα στον τραπεζικό του λογαριασμό. Όσον αφορά τα αυτοκίνητα που έχει είναι ένα φορτηγό GMC, ένα Jeep Wrangler και μία Chevy Camaro, και όλα προσαρμοσμένα στις επιθυμίες του. Επίσης, έχει μία Mercedes-Benz Maybach και μία Ferrari California. Δεν του λείπει βέβαια κι ένα ιδιωτικό αεροσκάφος, ένα Cessna Citation Excel, αξίας 12 εκατομμυρίων δολαρίων.

SHAQUILLE O’NEAL
SHAQUILLE O'NEAL-640

Άλλος ένα διάσημος και πλούσιος καλαθοσφαιριστής, ο οποίος κρύβει εντυπωσιακά αυτοκίνητα στο γκαράζ του. Ο Shaquille O’Neal έχει αγόρασε μία εξατομικευμένη μοτοσικλέτα από την Orange County Choppers με το λογότυπο Superman στο τιμόνι καθώς είναι αυτό που τον χαρακτηρίζει και γι΄αυτό και έχει κάνει τατουάζ στο σήμα του υπερήρωα. Διαθέτει μία Superman Cadillac Escalade, δύο Hummer H2, μία Lamborghini Gallardo και μία Mercedes-Benz S-Class.

MICHAEL JORDAN
MICHAEL JORDAN-640

Τέλος, έχουμε τον γνωστό σε όλους Michael “Air” Jordan, ο οποίος είναι έξι φορές πρωταθλητής NBA και δύο φορές χρυσός Ολυμπιονίκης. Μα φυσικά και το γκαράζ του είναι γεμάτο. Ανάμεσα στη συλλογή του Jordan υπάρχουν δύο Ferrari, μία Porsche 911, ένα Range Rover, μία Cadillac XLR, μία Chevy Corvette, μία Aston Martin, ένα Toyota Land Cruiser και μία Mercedes-Benz SLR McLaren. Επίσης, διαθέτει και μία Ducati 999.