Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Η περιπέτεια ξεκινά πίσω από το τιμόνι ενός Jeep® Renegade

Ελλάδα 3:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η περιπέτεια ξεκινά πίσω από το τιμόνι ενός Jeep® Renegade

Men + Speed

Η περιπέτεια ξεκινά πίσω από το τιμόνι ενός Jeep® Renegade

Men + Speed

Το newsauto.gr και η Jeep® σας προσφέρουν το μικρό Jeep® με τις μεγάλες ικανότητες για το 3ήμερο των Χριστουγέννων! Εσείς πόσο μακριά μπορείτε να φτάσετε;

Advertisement
Advertisement

Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό και βρεθείτε πίσω από το τιμόνι του νέου Jeep® Renegade για το 3ήμερο 23-25 Δεκεμβρίου! Το ολοκαίνουργιο Jeep® Renegade σας προσφέρει όλα όσα επιθυμείτε για να απολαύσετε μοναδικές εμπειρίες. Η περιπέτεια έρχεται. Προετοιμαστείτε.

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να μπείτε στο Διαγωνισμό είναι:

✔ Like στη σελίδα της jeep.gr

Advertisement
Advertisement

✔ Share & Like το παρακάτω post ⬇️

Advertisement

ΤΟ ΜΙΚΡΟ JEEP® ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ

Σ’ ένα κόσμο γεμάτο συναρπαστικούς προορισμούς που περιμένουν να τους ανακαλύψετε για να ζήσετε την αληθινή περιπέτεια, χρειάζεστε ένα όχημα που είναι έτοιμο σχεδόν για όλα.

Advertisement

exploring_gallery_1

Άνεση και ασφάλεια, όπου κι αν βρεθείτε

Το νέο μέλος της οικογένειας είναι Jeep®. Βλέπετε τις ομοιότητες; Από την κλασσική μάσκα με τις επτά γρίλιες μέχρι την ρωμαλέα εξωτερική σχεδίαση, το ολοκαίνουργιο Jeep® Renegade αποπνέει τη θρυλική κληρονομιά της μάρκας Jeep®. Το νέο Jeep® Renegade είναι η πλέον ολοκληρωμένη πρόταση, είτε κινείστε σταόρια της πόλης – χάρη στην εξαιρετική ευελιξία του – είτε ανακαλύπτοντας άγνωστα μονοπάτια της φύσης – χάρη στις ασυναγώνιστες εκτός δρόμου ικανότητές του.

Advertisement

slide_sky_slide_1

Βρείτε τη δικιά σας διαδρομή και ξεκινήστε

Με άνετους εσωτερικούς χώρους που μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι και 5 επιβάτες, με χρηστικό χώρο φόρτωσης και έξυπνους χώρους αποθήκευσης, το ολοκαίνουργιο Jeep® Renegade διαθέτει όσα χρειάζεστε για να γίνεται κάθε ταξίδι σας αληθινή διασκέδαση.

img_capable_1

Το μικρό Jeep® με τις μεγάλες ικανότητες

Το Renegade Trailhawk® εξασφαλίζει «πιστοποιημένες» (Trail Rated®) και απαράμιλλες εκτός δρόμου ικανότητες με standard σύστημα τετρακίνησησης Active Drive Low, βελτιωμένη εδαφική ανοχή, προφυλακτήρες εμπρός και πίσω με off-road σχεδίαση, προστατευτικές ποδιές και off-road ελαστικά με ζάντες αλουμινίου 17”.

 

Κλήρωση 23/12/2016 Καλη Επιτυχία!