Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Οδηγείς κάτι που τρως ή πίνεις;

Ελλάδα 19:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Οδηγείς κάτι που τρως ή πίνεις;

Men + Speed

Οδηγείς κάτι που τρως ή πίνεις;

Men + Speed

Πολλά αυτοκίνητα αντλούν το όνομά τους από πράγματα, ζώα, πόλεις, με γράμματα ή αριθμούς, συναισθήματα, πλανήτες, αλλά μια κατηγορία που σχεδόν ποτέ κανείς δεν κατονομάζει είναι το φαγητό. Ή τα ποτά. Βρήκαμε κάθε αυτοκίνητο που ονομάστηκε για κάτι που μπορείτε να φάτε ή να πιείτε. Εδώ είναι το μενού.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Αυτά που μετράμε είναι ονόματα που προέρχονται από τρόφιμα, ποτά, φρούτα, λαχανικά, μπαχαρικά, τέτοια πράγματα. Είναι πολύ πιθανό να ξεχάσουμε κάποια, οπότε με κάθε τρόπο, αν γνωρίζετε ένα αυτοκίνητο που ονομάζεται όπως ένα φαγητό ή ποτό στείλτε μας την άποψή σας.

Έχουμε και λέμε λοιπόν, σημειώστε: MGA Hot Dog, Nissan Cherry, Porter, Sage, Suzuki Cappuccino, American Chocolate, Toyota Crown Royal Series, Nissan S-Cargo, και πολλά άλλα που δεν γνωρίζουμε βαπτίστηκαν με έμπνευση από τις δημιουργίες της κουζίνας, ή διάσημων ποτών που στολίζουν τα πιο διάσημα bar ανά τον κόσμο. Αυτά που πάτησαν τους τροχούς τους επί ελληνικού εδάφους και αποτελούν σίγουρα ευχάριστη ανάμνηση, είναι το Nissan Cherry της δεκαετίας του ’90, ένα αξιόπιστο, εύχρηστο και λειτουργικό 5θυρο μικρομεσαίο με κινητήρες 1.0 και 1,3 λίτρα, καθώς επίσης και το απολαυστικό οδηγικά διθέσιο μίνι roadster με όνομα εμπνευσμένο από τον καφέ (Cappuccino).

Advertisement
Advertisement

Nissan-Cherry-tsiro-640