Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Ο Putin εμφανίστηκε με τη νέα του λιμουζίνα (vid)

Ελλάδα 19:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο Putin εμφανίστηκε με τη νέα του λιμουζίνα (vid)

Men + Speed

Ο Putin εμφανίστηκε με τη νέα του λιμουζίνα (vid)

Men + Speed

Ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin είχε την ευκαιρία να δείξει σε εμάς και τον Πρίγκιπα του Αμπού Ντάμπι, Mohammed bin Zayed Al Nahyan, την ολοκαίνουργιά του ρωσική λιμουζίνα, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Μόσχα. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Το παρακάτω βίντεο που δημοσιεύτηκε δείχνει τον Putin να καλεί τον Πρίγκιπα του Αμπού Ντάμπι να καθίσει στα πίσω καθίσματα. Μόλις ανοίξουν οι τεράστιες πίσω πόρτες, αποκαλύφθηκε το εσωτερικό, ντυμένο με δέρμα, με τέσσερα καθίσματα σε δύο σειρές, η μία απέναντι από το άλλο. Μάλιστα, ο Πρίγκιπα του Αμπού Ντάμπι, γνωστός με το παρατσούκλι MbZ, σχολίασε ότι είναι πολύ άνετα. Επίσης, είπε ότι είναι καλύτερη από τη δική του Mercedes.

Η νέα αυτή λιμουζίνα είναι μέρος του έργου Kortezh (Cortege), το οποίο αποσκοπεί στην παραγωγή ρωσικών οχημάτων, συμπεριλαμβανομένου ενός μικρότερου sedan, ενός SUV και ίσως ενός minivan. Το συγκεκριμένο έργο πρόσφατα απέκτησε επίσημο όνομα «AURUS».

Η AURUS σχεδιάζει να υπάρξουν αυτές οι λιμουζίνες σε πολύ περιορισμένη παραγωγή, ενώ το επερχόμενο SUV θα εισέλθει σε κανονική μαζική παραγωγή. Οι Ρώσοι θα πρέπει ακόμα να αποκαλύψουν τυχόν τεχνικές λεπτομέρειες για τη λιμουζίνα, η οποία φημολογείται ότι είναι η μεγαλύτερη του είδους της στον κόσμο. Διαθέτει έναν υπερσυμπιεστή V12 κινητήρα που αποτελεί προϊόν εξέλιξης με την Porsche Engineering, ενώ το αυτόματο κιβώτιο των εννέα ταχυτήτων είναι ρώσικης έμπνευσης.

Advertisement
Advertisement

Σύμφωνα με αρκετές αναφορές, οι λεπτομέρειες για τη λιμουζίνα θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια του Auto Show της Μόσχας στα τέλη Αυγούστου.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις πρώτες βόλτες του Ρώσου προέδρου με το νέο του απόκτημα.