Live Κίνηση
Περισσότερα
Men + Speed

Ο Lewis Hamilton πρεσβευτής της Tommy Hilfiger (vid)

Ελλάδα 12:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Lewis Hamilton πρεσβευτής της Tommy Hilfiger (vid)

Men + Speed

Ο Lewis Hamilton πρεσβευτής της Tommy Hilfiger (vid)

Men + Speed

Η Tommy Hilfiger πρόσφατα ανακοίνωσε ότι ο οδηγός της Formula 1, Lewis Hamilton, θα είναι ο νέος πρεσβευτής της μάρκας των αντρικών συλλογών. ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΗ (twitter.com/vassilikigew)

Advertisement
Advertisement

Η TOMMY HILFIGER αντρική καμπάνια θα «τρέξει» παράλληλα με την καμπάνια των γυναικείων συλλογών στην οποία πρωταγωνιστεί η Gigi Hadid. Ο Βρετανός οδηγός της F1 επιλέχθηκε να είναι το πρόσωπο της γνωστής σε όλους μας εταιρείας Tommy Hilfiger.

«Πάντα θαύμαζα την απίστευτη αντοχή του Lewis κατά τη διάρκεια του αγώνα, καθώς και το μοναδικό ύφος του στην πίστα και το στυλ του εκτός πίστας, που μιλάει στη νέα γενιά του Tommy Guys. Έχει χτίσει την απίστευτη καριέρα του ως οδηγός αγώνων με πάθος, αφοσίωση και εξαιρετικά σκληρή δουλειά – αξίες που τήρησα κι εγώ, όταν ίδρυσα το εμπορικό σήμα μου. Έχουμε μια ιστορία με τη Formula One ™ και αυτή η συνεργασία έρχεται να προστεθεί πάνω στην κληρονομιά που έχει η μάρκα με τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.», δήλωσε ο Tommy Hilfiger.
lewis-hamilton-tommy-hilfiger-a640

Ο Tommy Hilfiger έχει ιστορία με τη F1, ενώ πρόσφατα ανακοίνωσε την πολυετή στρατηγική συνεργασία του με την τέσσερις φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια Mercedes-AMG Petronas Motorsport.

Advertisement
Advertisement

Ο περυσινός πρωταθλητής της F1 είπε: «Πιστεύω στη δύναμη της μόδας και της καινοτομίας για να γιορτάσουμε την ατομικότητα και να σπάσουμε τις συμβάσεις, όπως ο Tommy Hilfiger. Τα σχέδια του Tommy με εμπνέουν για να είμαι τολμηρός σε κάθε ρούχο που έβαλα, εκφράζοντας την δημιουργικότητα και το εκλεκτικό στυλ με αυτοπεποίθηση. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι με μία τέτοια μάρκα». lewis-hamilton-tommy-hilfiger-640

Πρόκειται να τον δούμε στις αντρικές συλλογές της Tommy Hilfiger, περιλαμβανομένων των HILFIGER COLLECTION, TOMMY HILFIGER TAILORED και TOMMY HILFIGER Menswear, Underwear και Swimwear από την Άνοιξη 2018.

Τα τελευταία χρόνια ο Tommy Hilfiger έχει δημιουργήσει εμπνευσμένες συνεργασίες με τον παγκόσμιο πρωταθλητή του τένις Rafael Nadal, τη Gigi Hadid, το διεθνές supermodel, αντανακλώντας τη θέληση της μάρκας να διευρύνει την απήχησή της στη νέα γενιά καταναλωτών.

Advertisement

Δείτε παρακάτω ένα βίντεο με το μοντέλο Gigi Hadid και τον Lewis Hamilton να οδηγούν…

Advertisement

gigi-hadid-lewis-hamilton-tommy-hilfiger-640